Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Έξαλλος ο Χάρης Ρώμας στο πλατό του Alpha - «Δημοσιογράφος με έμπλεξε στην υπόθεση» (video)

Ξέσπασε ο γνωστός ηθοποιός για τον «πόλεμο» που δέχεται

20 Οκτωβρίου 2022 14:18
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Έξαλλος ο Χάρης Ρώμας στο πλατό του Alpha - «Δημοσιογράφος με έμπλεξε στην υπόθεση» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την οργή του εξέφρασε σήμερα (20/10) το πρωί ο Χάρης Ρώμας για δημοσίευμα, το οποίο όπως είπε ήταν στοχευμένο να τον «χτυπήσει», αναφορικά με την σοκαριστική υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα ανέφερε:

«Δεν υπάρχει ηθικό πλεονέκτημα. Και επειδή εγώ είμαι υποψήφιος για τον δήμο του Χαλανδρίου, επειδή έκανα την ανακοίνωση με επίσημη εκδήλωση πριν από λίγο καιρό, η κριτική από προσκείμενο site τελείωνε, με μια φωτογραφία μου από τις 75 που έβγαλαν οι φωτογράφοι, που φιλάω ένα παιδάκι που το κρατάει από το χέρι της μια φίλη μου λέγοντας: “θυμίζουμε στον κ. Ρώμα ότι τα παιδάκια δεν τα φιλάμε και δεν τα χαϊδεύουμε”. Ένα site το οποίο λιβανίζει την νυν διοίκηση του δήμου και κάνει μια κριτική στον Χάρη Ρώμα».

«Συγγνώμη τώρα έχω πάθει σοκ» σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου. Και στη συνέχεια ο Χάρης Ρώμας ανέφερε: «Στην επόμενη φάση θα κάνω μήνυση και σε αυτό. Και να σου πω ότι γιαυτή την κοπέλα, την φερόμενη ως δημοσιογράφο ότι θα το πάω μέχρι τέλους».

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Όπως έστρωσε ας κοιμηθεί! Δεν θέλουμε να έχουμε σχέση μαζί του» - Πρώην σύζυγος και γιος "σταυρώνουν" τον 53χρονο (Video)

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Να έρθει σε επαφή με τη γυναίκα και τον γιο του μέσα από τη φυλακή στα Γρεβενά προσπαθεί ο 53χρονος, ο οποίος κάνει επανειλημμένα απόπειρες να τους μιλήσει μέσω του συνηγόρου του ή και απευθείας από το καρτοτηλέφωνο των φυλακών, ωστόσο οι κλήσεις του μένουν αναπάντητες.

Ενώ, χαμός επικράτησε στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα», καθώς αφορμή στάθηκαν τα όσα είπε τηλεφωνικά ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δικηγόρος του 34χρονου που φέρεται να βίασε τη 12χρονη

«Όπως έστρωσε ας κοιμηθεί! Δεν θέλουμε να έχουμε σχέση μαζί του»

«Επιβεβαιώνουμε ότι έχει προσπαθήσει πολλές φορές να επικοινωνήσει μαζί μας και τώρα τηλεφωνεί μέσα από την φυλακή. Όμως, δεν επιθυμούμε να έχουμε την οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί του. Δεν θέλουμε να έχουμε σχέση μαζί του. Όπως έστρωσε, ας κοιμηθεί», αναφέρουν σε κοινή δήλωση τους προς την εκπομπή «Το Πρωινό».

«Αυτά τα τραύματα δεν επουλώνονται»

Η καθηγήτρια Εγκληματολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και δικαστηριακή ψυχολόγος, Χριστίνα Αντωνοπούλου, μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

«Με υπουργική απόφαση του 2019 υπάρχουν συγκεκριμένες αποφάσεις για το πώς πρέπει να συμπεριφερόμαστε στα σεξουαλικά κακοποιημένα παιδιά, να υπάρχει μία και μοναδική οπτικοακουστική καταγραφή των περιστατικών και ποτέ άλλοτε. Είναι πολυτραυματίας σεξουαλικής κακοποίησης μέσα από τις διαδικασίες ανάκρισης.

Κάκιστα που προσπαθούν να ενώσουν τη δικογραφία μέσα από τον εξευτελισμό του παιδιού. Αυτά τα τραύματα δεν επουλώνονται ότι θεραπεία και να κάνει. Υπάρχει η αντίληψη στην κοινωνία ότι αυτό το παιδί έχει γίνει το επίκεντρο της προσοχής και της εξουσίας και θα μας λύσει τα προβλήματα της παιδεραστίας, είναι τραγικό» είπε μεταξύ άλλων.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share