Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κηφισός: Καραμπόλα τεσσάρων αυτοκινήτων στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας - Ένας τραυματίας (Video)

Ποιους δρόμους να αποφύγετε

20 Οκτωβρίου 2022 07:57
Κηφισός: Καραμπόλα τεσσάρων αυτοκινήτων στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας - Ένας τραυματίας (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μεγάλες καθυστερήσεις και ταλαιπωρία για τους οδηγούς από τα ξημερώματα στον Κηφισό. Ένα τροχαίο ατύχημα στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο ύψος της γέφυρας Βρυούλων, προκάλεσε τεράστιο μποτιλιάρισμα από τις 6:00 το πρωί. Παράλληλα, οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Πατρών, όταν ένα ηλικιωμένο ζευγάρι έχασε τη ζωή του έπειτα από τροχαίο, στο ύψος της Ακράτας.

Η άνοδος του Κηφισού είναι... απροσπέλαστη με την ουρά να ξεκινάει από την Ιερά Οδό και να δημιουργεί προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων.

Αυξημένη είναι η ροή των οχημάτων και στην κάθοδο, από το ύψος της Αττικής Οδού μέχρι περίπου τον κόμβο της Αχαρνών. Οι οδηγοί που κινούνται, πάντως, προς τα βόρεια προάστια καλό θα ήταν να αποφύγουν για το επόμενο χρονικό διάστημα την εθνική οδό που αυτή την ώρα μοιάζει με ένα απέραντο πάρκινγκ.

Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων με έναν τραυματία

Το σφοδρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας. Συγκεκριμένα, στο ρεύμα προς Λαμία στο ύψος της γέφυρας Βρυούλων, τα τέσσερα οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους και προκλήθηκε κυκλοφοριακό χάος ασυνήθιστο για τα δεδομένα της ώρας (περίπου λίγο πριν τις 6:00).

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Τροχαίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με ένα άτομο να τραυματίζεται ελαφρά από τη σύγκρουση των οχημάτων.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share