Τρίτη, 30 Μαΐου 2023

«Όλη η κοινωνία γελάει…» - «Ξέσπασμα» της δικηγόρου της 19χρονης για το βιασμό στο ΑΤ Ομόνοιας

Κόλαφος στη δήλωσή της

19 Οκτωβρίου 2022 21:24
«Όλη η κοινωνία γελάει…» - «Ξέσπασμα» της δικηγόρου της 19χρονης για το βιασμό στο ΑΤ Ομόνοιας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε «ξέσπασμα» προχώρησε η δικηγόρος της 19χρονης, που καταγγέλλει το βιασμό της στο ΑΤ Ομόνοιας από δύο αστυνομικούς, μιλώντας για τις μεθοδεύσεις, που χρησιμοποιούνται για συκοφάντηση της εντολέως της.

Στη δήλωσή της, η Αλεξάνδρα Κρεμίζα, αναφέρει ως βιαστές τους δύο ειδικούς φρουρούς και μιλά για γελοίους και συκοφαντικούς ισχυρισμούς από την πλευρά της υπεράσπισης των δύο κατηγορούμενων.

Παράλληλα, αναφέρει τη δική της εκδοχή για το συμβάν και τονίζει ότι αναμένει τη δικαίωση στις δικαστικές αίθουσες.

Η δήλωση της Αλεξάνδρας Κρεμιζά

«Για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού της 19χρονης

Οι βιαστές (ειδικοί φρουροί της ομάδας ΔΙΑΣ), διά στόματος των πληρεξουσίων δικηγόρων τους και των δηλώσεών τους στα ΜΜΕ, έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα κατασυκοφάντησης και σπίλωσης της τιμής, της υπόληψης και της εν γένει προσωπικότητας της 19χρονης φοιτήτριας που βίασαν μέσα στο Α.Τ. Ομονοίας την 11/10/2022.

Η 19χρονη μετά τον ομαδικό βιασμό της, με την αποδεδειγμένα σοβαρή σωματική και ψυχική βλάβη που αυτή υπέστη, «μετατράπηκε» για τις ανάγκες της υπεράσπισης των δραστών, αλλά κυρίως για την υποβάθμιση της τραγικής, πρωτοφανούς (όσον αφορά τους δράστες και τον χώρο) ποινικά κολάσιμης πράξης, σε γυναίκα που δήθεν επιζητούσε να γνωριστεί για να συνευρεθεί μαζί τους, στη συνέχεια τους «παρέσυρε» στο Α.Τ. Ομόνοιας, που η ίδια είχε επιλέξει !!, όπου τελικά πέτυχε να ζήσει τη «φαντασίωσή της», που τόσο επιθυμούσε!!

Καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν τα παραπάνω αφού οι δράστες επικαλούμενοι την ιδιότητά τους ως «φυλάκων» της ζωής, της σωματικής ακεραιότητας και της κοινωνίας, όπως μετ’ επιτάσεως της επαναλάμβαναν, την έκαναν να νιώσει ασφαλής και την προσέλκυσαν στο Α.Τ. Ομόνοιας, στο οποίο δήθεν θα την ξεναγούσαν. Η 19χρονη ποτέ της δεν διανοήθηκε ότι θα ακολουθούσαν τα όσα έπραξαν εις βάρος της μέσα στον χώρο του Α.Τ. Ομόνοιας.

Η υπόθεση αυτή μόλις ξεκίνησε, η κοινή γνώμη, οι καθημερινοί άνθρωποι, η κοινωνία μας, αντιλαμβάνονται απολύτως τι συνέβη, συμπαρίστανται στο θύμα, γελούν και αγανακτούν με τους γελοίους και συκοφαντικούς αυτούς ισχυρισμούς και αναμένουν την απόδοση δικαιοσύνης στις δικαστικές αίθουσες.

Πειραιάς, 19/10/2022

Κρεμιζά Αλεξάνδρα, πληρεξούσια δικηγόρος του θύματος».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share