Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τρίκαλα: Παρασκευή 4 Νοεμβρίου - Ημέρα Καριέρας ΔΥΠΑ

Ενημερώσου και βρες δουλειά τώρα

19 Οκτωβρίου 2022 11:08
Τρίκαλα: Παρασκευή 4 Νοεμβρίου - Ημέρα Καριέρας ΔΥΠΑ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πάντα είναι χρήσιμη μια παραπάνω ενημέρωση για την επαγγελματικές επιλογές που ενδιαφέρεται να έχει ένας άνθρωπος. Εάν είσαι στην διαδικασία αναζήτησης δουλειάς και έχεις απορίες ή θέλεις να έρθεις σε επάφη με εκπροσώπους εταιρειών τότε μην κανονίσεις τίποτα για την Παρασκευή 4 Νοεμβριου.

Μάθε επίσης τι πρόκειται να γίνει με τους λογαρισμους της ΔΕΗ και το ηλεκτρικό ρεύμα

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) διοργανώνει τη 10η «Ημέρα Καριέρας» στα Τρίκαλα, την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022, στο Ξενοδοχείο Ananti City Resort (Λόφος Λογγακίου, 42175 Τρίκαλα), από τις 10:00 έως τις 18:00.

Ημέρα Καριέρα ΔΥΠΑ - Τρίκαλα

Στόχος της ημερίδας αυτής είναι μια διαπροσωπική επαφή των υποψήφιων εργαζομένων με τους αρμόδιους υπεύθηνους εκπροσώπους των εταιριών που ενδιαφέρονται να προσλάβουν καινούργιο προσωπικό για να στελεχώσουν την ομάδα τους.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν 28 επιχειρήσεις με περισσότερες από 300 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης.

Ημέρα Καριέρα ΔΥΠΑ - Τρίκαλα

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης να συνομιλήσουν με στελέχη των εταιρειών χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού. Επίσης, στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) της ΔΥΠΑ θα παρέχουν πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματά της.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν για όλους και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-trikala.

Διαβάστε για τη Μονάδα Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.dypa.gov.gr/memme.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.dypa.gov.gr.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share