Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αγρίνιο: Οι ζωγραφιές του 4χρονου που "πρόδωσαν" την ασέλγεια του 28χρονου - Η «κάλυψη» από τη μάνα του & η αποκάλυψη της Σοφίας Μπεκατώρου (photo-video)

«Η κόλαση του μικρού παιδιού σταμάτησε...»

19 Οκτωβρίου 2022 09:36
Αγρίνιο: Οι ζωγραφιές του 4χρονου που
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια ακόμη υπόθεση φρίκης ήρθε στο φως, καθώς ένας 28χρονος συνελήφθη για υπόθεση ασέλγειας εις βάρος 4χρονου αγοριού στο Αγρίνιο! Ήταν οι ζωγραφιές του παιδιού αυτές που θορύβησαν τον πατέρα, ο οποίος αποφάσισε να τις πάει σε έναν ψυχολόγο. Και έτσι άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της φριχτής υπόθεσης.

Ο 28χρονος είναι ποδοσφαιριστής σε ομάδες της Γ’ Εθνικής και τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του οποίου δόθηκαν στη δημοσιότητα με απόφαση της Εισαγγελίας Στρατοδικείου Ιωαννίνων, καθώς κατηγορείται για ασέλγεια σε 4χρονο αγοράκι στο Αγρίνιο.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη, για το αδίκημα της διενέργειας γενετήσιων πράξεων με πρόσωπο που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν στο διαδίκτυα και δημοσιοποιεί το Mega σχετικά με την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία ο 28χρονος ξεκίνησε την αθλητική του καριέρα το 2008 από την ομάδα «Ελπίδες Αγρινίου». Στη συνέχεια και μετά από πρόταση που του έγινε εγκατέλειψε την ομάδα προκειμένου να εγκατασταθεί στο Ρέθυμνο της Κρήτης και στην ομάδα της Επισκοπής μεσοεπιθετικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας του παιδιού κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου μια 52χρονη γυναίκα και τον γιο της, ο οποίος εκείνη την εποχή υπηρετούσε τη θητεία του στον στρατό, ότι κακοποίησαν τον τετράχρονο γιο του. Η γυναίκα ήταν το πρόσωπο που κρατούσε το παιδί (baby sitting) και ο γιος της είχε πρόσβαση στο αγοράκι.

Ανατριχιαστικό είναι επίσης το γεγονός πως η 52χρονη γυναίκα φέρεται να γνώριζε – σύμφωνα με μαρτυρίες – τις πράξεις του γιου της και όχι μόνο τις κάλυπτε, αλλά και του επέτρεπε να τις διαπράττει.

Η σοκαριστική υπόθεση είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας στις αρχές του 2022 από την Ολυμπιονίκη Σοφία Μπεκατώρου στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας #MeNow_MeToo, κατά της σεξουαλικής βίας στην Ελλάδα.

Σε ανάρτησή της η Σοφία Μπεκατώρου αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Το αγοράκι τα πρωινά έμενε στο σπίτι του, με μια κυρία 52 ετών (νταντά). Στο χώρο υπήρχαν κάμερες για παρακολούθηση σχεδόν σε όλα τα δωμάτια, εκτός από τις τουαλέτες. Ξαφνικά παρατηρήσαμε μια απότομη αλλαγή συμπεριφοράς, την οποία και δε μπορούσαμε να κατανοήσουμε, θεωρώντας ότι το παιδί είναι απόλυτα ασφαλή.

Τελικά αποδείχτηκε μετά από καιρό ότι όταν η νταντά έμενε μόνη με το παιδί, χωρίς την παρουσία των γονέων, ερχόταν ο γιος της, ο οποίος ήταν φαντάρος σε γειτονική πόλη και προέβαινε σε ασελγείς πράξεις στο 4 ετών αγοράκι.

Το χειρότερο ήταν ότι η νταντά, μητέρα του δράστη, τους έπιασε, τον κάλυπτε και του επέτρεπε να έρχεται ξανά και ξανά στο σπίτι. Η νταντά ασκούσε ψυχολογική βία στο παιδί για να μη μιλήσει.

Τελικά η κόλαση του μικρού παιδιού σταμάτησε όταν εκφράστηκε μέσω της ζωγραφικής και απεικόνισε όλα όσα συνέβαιναν στο σπίτι και αφορούσαν και τη νταντά και το φαντάρο γιο της. Μετά την πρώτη ζωγραφιά το παιδί εξετάστηκε από έμπειρους παιδοψυχιάτρους και έγινε η καταγγελία στις αρχές».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share