Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Καιρική ανατροπή και βροχές μόνο...» - Ρίχνει τους τόνους ο Γιάννης Καλλιάνος

Όσα σημείωσε στο δελτίο καιρού του Mega

18 Οκτωβρίου 2022 21:40
«Καιρική ανατροπή και βροχές μόνο...» - Ρίχνει τους τόνους ο Γιάννης Καλλιάνος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Καλλιάνος μιλά για νέα ανατροπή στον καιρό, αναφερόμενος σε συνθήκες κυρίως ηλιοφάνειας, που θα έρθουν στην χώρα, μετά τα αρκετά έντονα φαινόμενα των προηγούμενων ημερών. Μοναδική εξαίρεση ίσως αποτελέσει το Καστελόριζο, όπου υπάρχει πιθανότητα βροχών.

Ανατροπή για τον καιρό από τον Γιάννη Καλλιάνο: «Μετά τις καταιγίδες που συνεχίζονται στο επόμενο 24ωρο θα έρθει στην χώρα...»

Ο Γιάννης Καλλιάνος φέρνει μια ακόμη ανατροπή στον καιρό, μιλώντας για τις συνθήκες, που θα έρθουν στην χώρα, μετά τα αρκετά έντονα φαινόμενα που άφησαν πίσω τους καταστροφές.

Συγκεκριμένα, για σήμερα (18/10) εξαιρετικές καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν στα Επτάνησα και στα ηπειρωτικά τμήματα, Πελοπόννησο, Στερεά Ελλάδα, Μακεδονία και Θράκη.

Για τις περιοχές της Εύβοιας, της Αττικής, του Αιγαίου και της Κρήτης περιμένουμε τοπικές νεφώσεις που ενδεχομένως να δώσουν βροχές.

Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 27 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι θα πνέουν από 3 – 8 μποφόρ.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος, με τη θερμοκρασία στους 14 – 22 βαθμούς και τους ανέμους στα 5 – 8 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 – 22 βαθμούς και οι άνεμοι στα 2 – 6 μποφόρ.

Οι συνθήκες στις επόμενες μέρες

Την Τετάρτη (19/10) και την Πέμπτη (20/10), ο καιρός θα βελτιωθεί περαιτέρω, με ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα, με τον Σάκη Αρναούτογλου πάντως να σημαίνει συναγερμό.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share