Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Βούρκος» δίχως πάτο: Καταγγελία σοκ για 54χρονο πατέρα στην Δραπετσώνα - Κατηγορείται ότι βίαζε την κόρη του από την ηλικία των 11 ετών

Επί τρία χρόνια το ανήλικο κοριτσάκι βίωνε τη φρίκη στο ίδιο του το σπίτι

18 Οκτωβρίου 2022 18:46
«Βούρκος» δίχως πάτο: Καταγγελία σοκ για 54χρονο πατέρα στην Δραπετσώνα - Κατηγορείται ότι βίαζε την κόρη του από την ηλικία των 11 ετών
Πηγή φωτογραφίας: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων, ενώ μόνο τις τελευταίες ημέρες έχουν αποκαλυφθεί τουλάχιστον δύο καταγγελίες για πατεράδες που φέρονται να βίαζαν τα κορίτσια τους επί χρόνια.

Τελευταίο περιστατικό η σύλληψη ενός 54χρονου από τη Δραπετσώνα, με την κατηγορία του βιασμού ανήλικου, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη και γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών, κατ’ εξακολούθηση. Η σύλληψη έγινε από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, μετά από καταγγελία του ανήλικου κοριτσιού και της μητέρας του.

Το παιδί είναι σήμερα 14 ετών και σύμφωνα με όσα φέρεται να ανέφερε στις αστυνομικές Αρχές, ο πατέρας του την κακοποιούσε σεξουαλικά από την «τρυφερή» ηλικία των 11 ετών. Το ζευγάρι είναι σε διάσταση εδώ και πολλούς μήνες, ενώ φαίνεται ότι προηγήθηκε καταγγελία της μητέρας της για ενδοοικογενειακή βία. Ο 54χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία.

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Αυτός είναι ο οίκος ανοχής που αναγνώρισε το κοριτσάκι - Μέχρι και 80 βιαστές την κακοποίησαν εκεί (video)

Βιασμός 12χρονης: Στην περιοχή του Κεραμεικού εντοπίστηκε από την Ελληνική Αστυνομία ο οίκος ανοχής στον οποίον πήγαινε ο Ηλίας Μίχος τη 12χρονη από τον Κολωνό.

Οι έρευνες της ΕΛΑΣ ήταν εντατικές την ώρα που το κοριτσάκι έχει δώσει συγκλονιστική κατάθεση αναφορικά με το πώς ο Ηλίας Μίχος την βίαζε και την εκμεταλλευόταν. Σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλεξε το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων, ο Μίχος φέρεται να είχε πάει την 12χρονη πέντε φορές στον διώροφο οίκο ανοχής στον Κολωνό, στο διάστημα από τον Απρίλιο μέχρι τον Αύγουστο. Ο οίκος ανοχής βρίσκεται στην περιοχή του Κεραμεικού ενώ κουμάντο φέρεται να έκανε ένας άνδρας, ηλικίας περίπου 40 ετών.

Δείτε επίσης: Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Αποκάλυψη «βόμβα» - Βρέθηκαν φωτογραφίες στο κινητό του 53χρονου από τους βιασμούς του παιδιού (video)

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ο Σταύρος Μπαλάσκας ανέφερε: «Βεβαίως περιμένουμε κι άλλες συλλήψεις. Μην ξεχνάτε ότι έχουμε μιλήσει τουλάχιστον για 11 ονόματα από αυτούς οι οποίοι βίασαν το κοριτσάκι, έκαναν σεξουαλική πράξη μαζί του.

Από εκεί και πέρα βλέπετε ότι έρχονται και μόνοι τους, αυτεπαγγέλτως παρουσιάζονται στη ΓΑΔΑ. Αυτές είναι οι περιπτώσεις των επαφών, είναι οι περιπτώσεις οι οποίοι είτε μίλησαν με τον Μίχο, είτε μίλησαν με την ανήλικη, προφανώς χωρίς να προβούν σε πράξη.

Αυτοί που καταδεικνύονται για πράξη, έχουν μπει στη Μέγγενη, δεν γλιτώνουν με τίποτα, τα στοιχεία συνέχεια εμπλουτίζονται. Θέλουμε να τους ελέγξουμε έναν έναν γιατί δεν ξέρουμε αν έχουν επαφές με το κορίτσι, αν έχουν επαφές με άλλα κορίτσια, μπορεί να έχουν κάνει άλλες ανώμαλες πράξεις με άλλα παιδάκια.

Η εικόνα που έχω είναι ότι θα συλληφθούν όλοι. Εμείς μιλάμε για τουλάχιστον 11 πρόσωπα τα οποία έχουν κάνει αυτή την ειδεχθή πράξη με το αθώο κοριτσάκι. Από εκεί και πέρα αν πάμε προς τα πάνω θα μας το δείξει η έρευνα».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share