Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αγκυροβόληση πλοίων για δέυτερη συνεχόμενη μέρα

Ακινητοποιημένα τα θαλάσσια μέσα μεταφοράς

18 Οκτωβρίου 2022 11:57
Αγκυροβόληση πλοίων για δέυτερη συνεχόμενη μέρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεύτερη συνεχόμενη μέρα είναι ενεργή η απαγόρευση απόπλου απο το λιμάνι του Πειραιά, του Λαυρίου και αυτό της Ραφήνας εξαιτίας των ισχυρών ανέμων.

Ενημερωθείτε επίσης για τις διαθέσεις του καιρού το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα!

Θυελλώδεις άνεμοι πνέουν απο χθες στην χώρα γεγονός που εμποδίζει την ασφαλή και προβλεπόμενη μετακίνηση των θαλάσσιων μέσων μαζικής μεταφοράς. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα χιλιάδες άνθρωποι να αναγκαστούν να ακυρώσουν το προβλεπόμενό τους δρομολόγιο, περιμένοντας υπομονετικά την άρση του απαγορευτικού για να μπορέσουν να φτάσουν στο επιθυμητό για αυτούς μέρος.

Απαγόρευση εκτέλεσης δρομολογίων απο το λιμάνι του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου.

Άξιο να σημειωθεί ότι τα δρομολόγια που εκτελούνται στον Αργοσαρωνικό δεν επιρεάζονται απο την απαγόρευση των υπόλοιπων λιμανιών και εκτελούνται οι διαδρομές κανονικά.

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη ημέρα που δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων λόγω της κακοκαιρίας που επικρατεί.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα.

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές οι τροποποιήσεις των δρομολογίων, αφού από το απόγευμα προβλέπεται εξασθένηση των ανέμων.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share