Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Δυσοίωνη πρόβλεψη του Θοδωρή Κολυδά: «Τα φαινόμενα θα συνεχίσουν να ταλαιπωρούν μέχρι...»

Κάποιες περιοχές πρέπει να μείνουν σε επιφυλακή

18 Οκτωβρίου 2022 10:43
Δυσοίωνη πρόβλεψη του Θοδωρή Κολυδά: «Τα φαινόμενα θα συνεχίσουν να ταλαιπωρούν μέχρι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Θοδωρής Κολυδάς προχώρησε σε μια πρόγνωση για τον καιρό διαφορετική από τους υπόλοιπους, μιλώντας για τις συνθήκες, που θα επικρατήσουν στις επόμενες μέρες.

Για τη σημερινή (18/10), όπως αναφέρει στο news247.gr, στην Κρήτη προβλέπονται βροχές. Στη δυτική και τη βόρεια Ελλάδα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρχουν κατά διαστήματα νεφώσεις και στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Σποράδες και τις Κυκλάδες θα σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά και τα βόρεια.και τοπικά θα φτάσει τους 24 με 26 βαθμούς Κελσίου.

Η εξέλιξη του καιρού συνεχίζει να ανησυχεί την Κρήτη

Σύμφωνα με το μετεωρολόγο, πάντως, τις επόμενες μέρες τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν, χωρίς να σημαίνει πως στη διάρκειά τους δε θα αναπτυχθούν κάποιες νεφώσεις με ασθενείς βροχές, που την Κρήτη τουλάχιστον θα συνεχίσουν να ταλαιπωρούν έως την Παρασκευή (21/10), με την Χριστίνα Σούζη πάντως να βλέπει... καύσωνα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share