Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Αρνείται κάθε ενοχή η 37χρονη μητέρα, «λύγισε» ο γιος της – «Ήταν ένας λογαριασμός που έμπαινε το επίδομα του παιδιού»

Μιλά για προσπάθεια ενοχοποίησής της από τον 53χρονο

17 Οκτωβρίου 2022 17:15
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Αρνείται κάθε ενοχή η 37χρονη μητέρα, «λύγισε» ο γιος της – «Ήταν ένας λογαριασμός που έμπαινε το επίδομα του παιδιού»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 16:00 η απολογία της μητέρας της 12χρονης στην ανακρίτρια. Η ίδια αρνείται κάθε κατηγορία ισχυριζόμενη ότι δεν γνώριζε τίποτα για την υπόθεση.

Οι Αρχές προσάπτουν ως κατηγορίες στην 37χρονη μητέρα τα εμβάσματα. Σύμφωνα με την ίδια, ήταν ένας λογαριασμός όπου έμπαινε το επίδομα του παιδιού και η μικρή είχε πάρει την κάρτα με την παρότρυνση του Μίχου.

Ως μάρτυρες υπεράσπισης κατέθεσαν τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της 37χρονης. Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «LIVE NEWS», κατά τη διάρκεια της μεταφορά της στο ανακριτικό γραφείο ο μεγάλος γιος της ξέσπασε σε λυγμούς.

Σοκάρει με τη δεύτερη κατάθεσή της η 12χρονη

Το 12χρονο κορίτσι φαίνεται πως είχε υποστεί… πλύση εγκεφάλου από τον Ηλία Μίχο, καθώς όπως προκύπτει από τις καταθέσεις της, δρούσε εντελώς άβουλα υπό τις οδηγίες του, έχοντας μετατραπεί υποχείριο του παιδοβιαστή και προαγωγού, μην μπορώντας να ξεφύγει από τα δίχτυα του. Το κοριτσάκι, την ημέρα της σύλληψης της μητέρας του, φέρεται να έδωσε συμπληρωματική κατάθεση στις Αρχές και να «έδωσε» εκ νέου τον 53χρονο παιδόφιλο, βγάζοντας «καθαρή» την συλληφθείσα μητέρα της, για την οποία από την αρχή την έχει βγάλει εκτός του κάδρου των ευθυνών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, στην συμπληρωματική του κατάθεση, το παιδί είπε για τον Ηλία Μίχο ότι εκτός του ότι «με πήγαινε στον οίκο ανοχής και με βίαζε αυτός, και κατόπιν άλλοι άνδρες», «με είχε δασκαλέψει να παίρνω την κάρτα αναλήψεων της μητέρας μου».

Η μητέρα του 12χρονου παιδιού κατηγορείται για διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών, από ανιόντα συγγενή εξ αίματος και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος κατ’ εξακολούθηση. Η ίδια συνεχίζει να αρνείται τις κατηγορίες που της αποδίδονται και μιλά για προσπάθεια ενοχοποίησής της από τον 53χρονο, μέσω των τραπεζικών εμβασμάτων στο όνομά της. «Το παιδί πήρε την κάρτα και τον λογαριασμό της μητέρας της, κατ’ εντολή του κατηγορούμενου», είχε δηλώσει κατά τη σύλληψή της, η συνήγορος της 37χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου.

Παράλληλα, ο Απόστολος Λύτρας που συνεργάζεται με την κυρία Ταραχοπούλου είχε δηλώσει έξω από τη ΓΑΔΑ κατά την ημέρα της σύλληψης της 37χρονης μητέρας, ότι «το παιδί είχε πάρει την κάρτα της μητέρας και τον τραπεζικό λογαριασμό και εκεί της είχε βάλει ο κατηγορούμενος δυο ποσά, 20 με 25 ευρώ. Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα τρομερό έγκλημα. Σκοπός μας είναι να αποκαλυφθούν όσοι βρίσκονται πίσω από αυτό το κύκλωμα».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share