Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Αγρίνιο: Οπλοκατοχή εφήβου - κίνητρο υπο εξέταση

Οπαδικά ή προστασία;

17 Οκτωβρίου 2022 14:34
Αγρίνιο: Οπλοκατοχή εφήβου - κίνητρο υπο εξέταση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνελήφθη σήμερα 15 χρόνος έφηβος απο αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο αγρίνιο καθώς βρέθηκε να φέρει στην κατόχη του σιδερογροθιά γεγονός που τον καθιστά ένοχο για οπλοκατοχή. Η αιτία της κατοχής αυτής δεν είναι ακομά ξεκάθαρη.

Δείτε επίσης την σοκαριστική κατάθεση αστυνομικού που ήταν παρών στη δολοφονία του Φύσσα (Video)

Οπλοκατοχή σιδερογροθιάς

Για την περαιτέρω έρευνα της υπόθεσης οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας εξετάζουν την περίπτωση ανάμειξης του 15 χρόνου εφήβου σε γηπεδικά και οπαδικά επεισόδια εναντίον ανηλίκων. Κατ' επέκταση, το μόλις 15 χρόνο αγόρι έχει παραπεμφθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου με την δικογραφία του να συμπεριλαμβάνει παράνομη οπλοκατοχή. Παράλληλα, δικογραφία σχηματίστηκε και για τους γονείς του ανήλικου με την κατηγορία παραμέλησης εποπτείας του ανηλικού να τους χτυπάει την πόρτα.

Παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε επίσης το σαββατοκύριακο που μας πέρασε στην Λακωνία:

Σύλληψη γυναίκας για οπλοκατοχή στην Λακωνία

Με σπρέυ πιπεριού στην κατοχή της βρέθηκε μια 42χρονη Ελληνίδα το πρωινό του Σαββάτου απο έλεγχο της ελλινικής Αστυνομίας και πιο συγκεκριμένα της ομάδας Ο.Π.Κ.Ε. Λακωνίας. Η γυναίκα κατηγορείται για παραβίαση του νόμου περι όπλων, με λίγα λόγια οπλοκατοχή, ενώ την ίδια στιγμή οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών στην Σπάρτη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share