Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Άνθρακας ο θησαυρός! Αντί για στοιχεία παρέδωσε usb με... τραγούδια η «πρόεδρος» των εκδιδομένων γυναικών (Video)

«Είχε φέρει και άλλα παιδιά και κάτι τσιγγανάκια και από τον Κολωνό...»

17 Οκτωβρίου 2022 13:18
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Άνθρακας ο θησαυρός! Αντί για στοιχεία παρέδωσε usb με... τραγούδια η «πρόεδρος» των εκδιδομένων γυναικών (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Άφωνοι» φαίνεται πως έμειναν οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ με το περιεχόμενο του usb stick... που παρέδωσε η αυτοπροδιοριζόμενης πρόεδρος εκδιδομένων γυναικών Ελλάδας, κυρία Κωσταντίνα Καρατζιώτη. Παράλληλα, φρικιαστικές αποκαλύψεις έκανε γειτόνισσα για τη δράση του 53χρονου.

Η γυναίκα είχε εμφανιστεί στα δικαστήρια Ευελπίδων «αποκαλύπτοντας» πως ο βιαστής - μαστροπός της 12χρονης, ο 53χρονος εξέδιδε το κορίτσι σε «επώνυμους πελάτες, ηθοποιούς, καλλιτέχνες και πολιτικούς» στον οίκο ανοχής που διατηρεί.

Είχε παραδώσει, μάλιστα, την περασμένη Τετάρτη το συγκεκριμένο στικάκι στην ασφάλεια, δηλώνοντας πως «είχε φέρει και άλλα παιδιά και κάτι τσιγγανάκια και από τον Κολωνό. Ο χώρος μου είναι για ένα άτομο, δεν είναι για 15. Χθες που είδα τη φωτογραφία του τον αναγνώρισα και ήρθα μόνη μου.

Στο στικάκι έχω κάμερες και προτζέκτορα, θα το δείτε και θα καταλάβετε. Έχει τον κατηγορούμενο και το κορίτσι που φαίνεται φάτσα – κάρτα».

Όπως προκύπτει όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του Law & Order, αντί ονομάτων και βιντεοληπτικού και φωτογραφικού υλικού, οι αστυνομικοί βρήκαν κυριολεκτικά... μια λίστα με τραγούδια.

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Στο κατάστημά του 53χρονου σύχναζαν και άλλα παιδιά! Είχε κερδίσει την...» - Αποκαλύψεις του δικηγόρου της μητέρας (Video)

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ενώπιον του εισαγγελέα θα βρεθεί σήμερα (17/10) η μητέρα της 12χρονης, που έζησε τη φρίκη στα χέρια του 53χρονου στον Κολωνό. Παράλληλα, ο δικηγόρος του 33χρονου είπε ότι ο "πελάτης" του αρνείται ότι ήρθε ποτέ σε σεξουαλική επαφή με την 12χρονη, αν και την συνάντησε δύο φορές.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της μητέρας, Απόστολο Λύτρα, στο κατάστημα του 53χρονου σύχναζαν παιδιά, ενώ τόνισε ότι δεν ξέρει από ποιον είναι τα εμβάσματα των 20-25 ευρώ.

«Ο 53χρονος είχε κερδίσει με διάφορους τρόπους την εμπιστοσύνη της οικογένειας της 12χρονης και είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη και από άλλες οικογένειες που είχαν παιδιά. Στο κατάστημά του σύχναζαν παιδιά» ανέφερε στο OPEN.

«Η μητέρα αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται. Όχι μόνο δεν γνώριζε η ίδια , δεν γνώριζε ούτε η θεία από τη Λευκάδα ούτε η μεγάλη αδερφή του κοριτσιού που έμεναν μαζί» είπε αρχικά.

«Η κοινή λογική λέει ότι στα 53 του δεν ξεκινάει κάποιος να κάνει τον παιδοβιαστή. Eμένα με πήραν δύο τηλέφωνα που μου είχαν αναφέρει διάφορα περιστατικά με τον κατηγορούμενο» ανέφερε.

Για το πώς γίνεται να μην είχε αντιληφθεί η μητέρα όσα συνέβαιναν στην κόρη της ο κ. Λύτρας απάντησε: «Το αν έχουμε μια κακή μητέρα ή ένα αδιάφορο περιβάλλον είναι άλλο από τη μαστροπεία».

Για τα εμβάσματα στον λογαριασμό της ο δικηγόρος είπε: «Δεν ξέρει από ποιον είναι τα δύο εμβάσματα των 20-25 ευρώ, είναι από ένα άτομο; Υπάρχουν τα στοιχεία». «Της την έστησε ο Μίχος δηλαδή;» ρωτήθηκε ο δικηγόρος της και απάντησε «ακριβώς, όχι για να κάνει τη μάνα συνένοχο αλλά προφανώς δεν θα έδινε τον δικό του λογαριασμό».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share