Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Σήμερα θα είχε γενέθλια! «Εύχομαι κάποτε στα γενέθλια του κάπου εκεί στα βαθιά γεράματα...» - Το σπαρακτικό μήνυμα της συζύγου του από το παρελθόν

Τι έγραφε το 2020 η Δώρα Τσαμπαζή

17 Οκτωβρίου 2022 10:58
Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Σήμερα θα είχε γενέθλια! «Εύχομαι κάποτε στα γενέθλια του κάπου εκεί στα βαθιά γεράματα...» - Το σπαρακτικό μήνυμα της συζύγου του από το παρελθόν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απέραντη θλίψη έχει σκορπίσει στην οικογένεια αλλά και στους φίλους και θαυμαστές του η απώλεια του Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη. O Ολυμπιονίκης του Tae Kwon Do έφυγε λίγο πριν συμπληρώσει τα 43 χρόνια ζωής του και η σημερινή ημέρα θα είναι ακόμα πιο δύσκολη για τη σύζυγό του Δώρα και τα δύο του παιδιά.

Τα γενέθλια που δεν πρόλαβε να γιορτάσει

Ο Ολυμπιονίκης μας θα γόρταζε σήμερα τα 43α γενέθλιά του, μετά από δύο χρόνια σκληρής μάχης με τον καρκίνο.

Εν μέσω της μάχης που έδινε με το καρκίνωμα nut, η Δώρα, είχε ευχηθεί χρόνια πολλά στον ήρωά της το 2021:

«Σήμερα έχει γενέθλια ο άνθρωπος μου, η μεγάλη μου αγάπη, ο έρωτας της ζωής μου. Χρόνια σου πολλά καρδιά μου, είσαι το βουνό μου, ο ήρωας μου και δεν σταματάς να με κάνεις περήφανη κάθε μέρα για όσα πετυχαίνεις! Τα παιδάκια μας είναι τυχερά που έχουν εσένα για μπαμπάκα τους»!

«Εύχομαι κάποτε στα γενέθλια του κάπου εκεί στα βαθιά γεράματα...» - Το σπαρακτικό μήνυμα της συζύγου του από το παρελθόν

«Αυτό το αγόρι έγινε 41. Πράγμα το οποίο σημαίνει ότι εγώ παραμένω με διαφορά το πιπίνι στη σχέση μας. Είναι τα όγδοα γενέθλια του που γιορτάζουμε μαζί και εύχομαι κάποτε στα γενέθλια του, κάπου εκεί στα βαθιά γεράματα, τα γενέθλια που θα έχουμε γιορτάσει μαζί να είναι περισσότερα από αυτά που δεν είχαμε γνωριστεί.

Σ' αγαπώ @alex_nikolaidis. Μείνε το αγόρι με την παιδική ψυχή για πάντα. Δεν μπορούσα να μην ανεβάσω σήμερα μια φωτογραφία μας από το @navarinochallenge που θα γινόταν αυτό το σαββατοκύριακο και από το οποίο δεν λείψαμε ποτέ για 7 συνεχόμενα χρόνια, αλλά λόγω της πανδημίας αναβλήθηκε για του χρόνου. Η διοργάνωση αυτή για εμάς σημαίνει πάρα πολλά.

Εκτός του ότι έχουμε κάνει φίλους ζωής και κουμπάρους, από το 2013 που πήγαμε ως ένα απλό ζευγάρι, στη συνέχεια πήγαμε παντρεμένοι, αργότερα με το πρώτο μας παιδί και αργότερα έγκυος και στο δεύτερο μας παιδί. Τόσες πολλές αναμνήσεις, τόσα συναισθήματα».

«Σ’ αγαπώ, μ’ ακούς;» - Συγκινεί η ανάρτηση της συζύγου του, Δώρας

Η σύζυγος του αθλητή και γνωστή δημοσιογράφος, Δώρα Τσαμπάζη, επέλεξε να αποχαιρετίσει τον αγαπημένο της με ένα απόσπασμα από το «Μονόγραμμα» του Οδυσσέα Ελύτη, δημοσιεύοντάς το σε Insta Story.

«Ποιoς μιλεί στα νερά και ποιoς κλαίει – ακούς; Ποιoς γυρεύει τον άλλο, ποιoς φωνάζει – ακούς; Είμ’ εγώ που φωνάζω κι είμ’ εγώ που κλαίω, μ’ ακούς. Σ΄ αγαπώ, σ’ αγαπώ, μ’ ακούς», ανέφερε η ανάρτηση.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share