Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Φονική κακοκαιρία στην Κρήτη: Αυτή είναι η 49χρονη μητέρα δύο παιδιών που πνίγηκε στην Αγία Πελαγία - Συνταρακτικό βίντεο με τις καταστροφές στη Σητεία

Η γυναίκα που πήγαινε με τον άτυχο φωτογράφο να εργαστεί

16 Οκτωβρίου 2022 20:40
Φονική κακοκαιρία στην Κρήτη: Αυτή είναι η 49χρονη μητέρα δύο παιδιών που πνίγηκε στην Αγία Πελαγία - Συνταρακτικό βίντεο με τις καταστροφές στη Σητεία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ευγενία Σηφάκη Κιρίλοβα είναι η 49χρονη γυναίκα που έχασε τη ζωή της στις πλημμύρες που έπληξαν την Κρήτη και κυρίως το Ηράκλειο όπου βρήκε τραγικό θάνατο όταν παρασύρθηκε μαζί με τον 50χρονο Κώστα Βεργάκη από τον ορμητικό χείμαρρο στην Αγία Πελαγία, με το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν να χάνεται στα μανιασμένα νερά.

Τραγική φιγούρα ο σύζυγός της, ο οποίος το πρωί της Κυριακής βούτηξε για να τη βγάλει, καθώς αντίκρισε από μακριά τη σορό της να επιπλέει στη θαλάσσια περιοχή της Αγίας Πελαγίας, με τους διασώστες της ΕΜΑΚ και τους Λιμενικούς να τον τραβούν έξω. Η κηδεία της άτυχης γυναίκας, θα γίνει τη Δευτέρα στο Γάζι.

Η γυναίκα που πήγαινε με τον άτυχο φωτογράφο στην Αγία Πελαγία να εργαστεί για τον καθαρισμό του σπιτιού του χάθηκε στα ορμητικά νερά όταν επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα να βγει έξω και να σωθεί. Ωστόσο παρασύρθηκε και η κατάληξη ήταν δραματική.

Βρέθηκε από τον ίδιο τον σύζυγό της να επιπλέει νεκρή κάτω από σκουπίδια και φερτά υλικά στον ορμίσκο ανατολικά της Αγίας Πελαγίας. Εντοπίστηκε από drone της Πυροσβεστικής ενώ ανασύρθηκε από άνδρας της 3ης ΕΜΑΚ που προσέγγισαν το σημείο με σκάφος. Η σορός της παρελήφθη από το ΕΚΑΒ από το λιμανάκι της Παντάνασσας.

Το αυτοκίνητο του Βεργάκη και εκείνος μέσα να κρέμεται πνιγμένος, εντοπίστηκε σχεδόν αμέσως. Ομως το σώμα της γυναίκας χρειάστηκε να περάσουν 24 ώρες για να εντοπιστεί, καθώς σύμφωνα με αυτόπτες άνοιξε την πόρτα για να κατέβει και να σωθεί, όμως την πήρε το νερό. Η άτυχη γυναίκα ήταν μητέρα δύο παιδιών εκ των οποίων το κορίτσι παρακολούθησε συντετριμμένο το πρωί της Κυριακής τις δραματικές έρευνες, τον εντοπισμό της μητέρας του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share