Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ξεκάθαρα τα Μερομήνια: «Λευκά» Χριστούγεννα ΚΑΙ στην Αθήνα! Έρχεται βαρύς χειμώνας στη χώρα

Δύσκολα τα πράγματα και φέτος...

16 Οκτωβρίου 2022 18:06
Ξεκάθαρα τα Μερομήνια: «Λευκά» Χριστούγεννα ΚΑΙ στην Αθήνα! Έρχεται βαρύς χειμώνας στη χώρα
Πηγή φωτογραφίας: ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι πολύ νωρίς να έχουμε πρόβλεψη καιρού, ωστόσο μπορούν τα μερομήνια να μας βοηθήσουν. Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά έρχονται και από ότι φαίνεται θα είναι διαφορετικά σε σύγκριση με πέρσι. Τα Χριστούγεννα όπως και η Πρωτοχρονιά πέφτουν Κυριακή. Οι εργαζόμενοι θα καθίσουν την Κυριακή και την Δευτέρα.

Τι λένε τα μερομήνια για τον καιρό τα Χριστούγεννα;

Λένε ότι θα έχουμε με κρύο και χιόνια από τα Χριστούγεννα μέχρι την Πρωτοχρονιά. Πριν τα Χριστούγεννα θα έχουμε νοτιάδες με σημαντικές βροχοπτώσεις. Μένει τελικά να δούμε αν τα μερομήνια πέσουν μέσα.

Προειδοποίηση Τάσου Αρνιακού: Έρχονται χιόνια! Τι καιρό θα κάνει την 28η Οκτωβρίου (Video)

Με χειμωνιάτικο σκηνικό θα περάσουμε τις μέρες του Αγίου Δημητρίου και της 28ης Οκτωβρίου με τον Τάσο Αρνιακό να προειδοποιεί για σημαντικότατη πτώση θερμοκρασίας. Ενώ, « βαρύς» αναμένεται να είναι ο χειμώνας στην Ελλάδα, αφού αναμένεται να μας επηρεάσει μια πολική δίνη, η οποία μπορεί να προκαλέσει πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, μέχρι και χιόνια σε πεδινές περιοχές.

Ο Τάσος Αρνιακός δίνει τις τελευταίες πληροφορίες για την επερχόμενη επιδείνωση του καιρού από τα δυτικά, με την Κυριακή να είναι τελικά η μέρα που θα σημειωθούν τα περισσότερα φαινόμενα. Χωρίς, ωστόσο, εντάσεις ιδιαίτερες με τις βροχές να εστιάζονται στα δυτικά τμήματα, ενώ Κυριακή και Δευτέρα θα βρέξει και στην Εύβοια.

Δείτε τι λέει ο έμπειρος μετεωρολόγος του ΑΝΤ1 για την πτώση της θερμοκρασίας και τις χιονοπτώσεις που θα προκληθούν ψηλά στα βουνά της Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share