Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Σε διαθεσιμότητα ο 36χρονος υπάλληλος του νοσοκομείου

Με εντολή του Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη

16 Οκτωβρίου 2022 14:04
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Σε διαθεσιμότητα ο 36χρονος υπάλληλος του νοσοκομείου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με εντολή του Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη τίθεται σε διαθεσιμότητα ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος νοσοκομείου που εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό, ενώ έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την απόλυσή του.

Νωρίτερα, έλαβε από την ανακρίτρια προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Δευτέρα 17/10.

Ο 36χρονος φέρεται να είναι “πελάτης” του 53χρονου,προφυλακισμένου κατηγορούμενου για βιασμό και μαστροπεία σε βάρος του παιδιού και είναι ο τρίτος άνδρας που του αποδίδεται η κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής.

Οι άλλοι δύο, είναι ο ήδη προσωρινά κρατούμενος Γιάννης Σοφιανίδης και ο 33χρονος άνδρας που συνελήφθη προχθές το βράδυ επίσης ως “πελάτης” του 53χρονου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας “ο 36χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής”.

Τόσο ο 36χρονος όσο και ο 33χρονος είναι πιθανό να ζητήσουν νέα προθεσμία από την Ανακρίτρια ώστε να έχουν χρόνο αφού λάβουν αντίγραφο της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος τους, να προετοιμάσουν τις θέσεις τους έναντι της κακουργηματικής κατηγορίας που τους αποδίδεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο συλληφθείς υποστήριξε ότι δεν συνευρεύθηκε ερωτικά με την 12χρονη. Παράλληλα υποστήριξε στον εισαγγελέα ότι πέρασε για 18χρονη το μικρό κορίτσι το οποίο, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, είπε ότι ήταν 17 ετών.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share