Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Το προφίλ του 33χρονου και ο ρόλος του «Μιχάλη»– Πώς το WiFi «έκαψε» τη μητέρα (video)

Προ των πυλών νέες συλλήψεις

15 Οκτωβρίου 2022 22:26
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Το προφίλ του 33χρονου και ο ρόλος του «Μιχάλη»– Πώς το WiFi «έκαψε» τη μητέρα (video)
Φωτογραφία δεξιά: ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα συνεχιστεί ο κύκλος των συλλήψεων των βιαστών της 12χρονης από τα Σεπόλια, οι οποίοι είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, οικογενειάρχες και άτομα νεαρής ηλικίας.

Ορισμένα από τα ονόματα αυτών των ατόμων περιέχονται ήδη στη δικογραφία, ενώ οι Αρχές έχουν δείξει ονόματα και φωτογραφίες τους στο παιδί.

Η μητέρα της 12χρονης από τα Σεπόλια αρνείται την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας. Σύμφωνα με MEGA, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν όμως από την έρευνά τους πως η γυναίκα ζητούσε από το παιδί μικροποσά. Η ίδια αντικρούει τον ισχυρισμό υποστηρίζοντας πως πρόκειται για χρήματα που έχει ζητήσει από άλλη συγγενή και η 12χρονη διαδραμάτιζε το ρόλο του μεταφορέα. Ενα ακόμα στοιχείο που «έκαψε» τη μητέρα είναι οι καταθέσεις στον τραπεζικό της λογαριασμό από τρία άτομα τον περασμένο Ιούλιο, τα οποία φέρονται να έχουν βιάσει τη 12χρονη.

Η μητέρα της 12χρονης υποστηρίζει ότι η κόρη της είχε πάρει με προτροπή του κατηγορούμενου την τραπεζική της κάρτα και το ΙΒΑΝ της, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για τις παράνομες συναλλαγές του 53χρονου. Σε αυτό το σημείο κρίσιμα είναι όσα θα αναφέρει σχετικά με τον τραπεζικό λογαριασμό η 12χρονη.

Σημαντικό ρόλο παίζει το γεγονός ότι το ψεύτικο προφίλ του κοριτσιού σε site ραντεβού είχε ενεργοποιηθεί 15 φορές από το WiFi του σπιτιού, το οποίο αποτελεί δείγμα σύμφωνα με τους αστυνομικούς ότι η 37χρονη μητέρα ήταν συνδιαχειρίστρια του ψεύτικου προφίλ. Η μητέρα ισχυρίζεται πως στο ίδιο WiFi καλύπτονται και επικοινωνίες άλλων μελών της οικογένειας, αλλά και της 12χρονης, ενώ η ίδια επιμένει πως δεν συμμετείχε στην κακοποίηση της κόρης της.

Το προφίλ του 33χρονου συλληφθέντα και ο ρόλος του «Μιχάλη»

Κάτοικος δυτικών προαστίων, ανύπαντρος χωρίς παιδιά, ο οποίος εργαζόταν ως υπάλληλος σε μαγαζί εστίασης, φαίνεται πως είναι ο 33χρονος άνδρας ο οποίο συνελήφθη αργά το βράδυ της Παρασκευής για την υπόθεση βιασμού και έκδοσης της 12χρονης κοπέλας από τον Κολωνό. Σύμφωνα με τον Mega, πρόκειται για ακόμα έναν «άνθρωπο της διπλανής πόρτας» που δεν κινούσε υποψίες, όπως δηλαδή και ο 53χρονος.

Ό δικηγόρος του 33χρονου πήγε στη ΓΑΔΑ το Σάββατο 15 Οκτωβρίου προκειμένου να ετοιμάσουν την υπερασπιστική του γραμμή. Η πλευρά του κατηγορούμενου, που φέρεται να έχει βιάσει 2 φορές το κορίτσι έναντι αμοιβής κοντά στο μετρό στα Σεπόλια υποστηρίζει ότι δεν έχει βιάσει το κορίτσι αλλά παραδέχεται ότι την έχει συναντήσει τρεις φορές αλλά δεν υπήρξε σεξουαλική επαφή.

Την ίδια όμως στιγμή υποστηρίζει ότι του είπε πως ήταν 17 ετών και εκείνος την πίστεψε…, ενώ αν ήξερε την πραγματική της ηλικία δεν θα την προσέγγιζε. Ο άνδρας δήλωσε πως η 12χρονη ήταν εκείνη που τον είχε προσεγγίσει μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής και του έστελνε επίμονα μηνύματα για να συναντηθούν, ενώ συμπλήρωσε πως του είχε αποκρύψει την πραγματική της ηλικία.

Εκτός όμως από τον βασικό κατηγορούμενο υπάρχει ακόμα ένας ακόμα άνδρας με το όνομα «Μιχάλης» ο οποίος φέρεται να έκλεινε ραντεβού στην 12χρονη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, η 12χρονη μιλούσε για πολλή ώρα στην παιδοψυχολόγο στην κατάθεσή της για τον εν λόγω άνδρα

Σύμφωνα με τη 12χρονη, ο «Μιχάλης» είναι κάτω των 30 ετών, περίπου 25 ετών, και είναι κάτοικος Γλυφάδας. Φέρεται να έκλεινε ραντεβού στο παιδί μέσω του Instagram, και όχι μέσα από το Viber οπως έκανε ο Μίχος μετά την πρώτη «γνωριμία» στο blindchat.

Η πρώτη επαφή του άνδρα αυτού με το παιδί φέρεται να έγινε τον Απρίλιο, δηλαδή την ίδια περίοδο που ήρθε σε επαφή μαζί της και ο 53χρονος. Ο «Μιχάλης» φέρεται να της έστειλε την πρώτη φορά ένα μήνυμα «τι κάνεις» στο messenger και μετά από παρότρυνση του 53χρονου, η μικρή απάντησε. Στη συνέχεια συμφώνησαν να συνεχίσουν την επικοινωνία τους στο Instagram.

Από το σημείο αυτό και μετά, τις συνομιλίες της μικρής ανέλαβε ο κατηγορούμενος. Ο «Μιχάλης» νόμιζε κατά τα φαινόμενα πως μιλά με μια 16χρονη κοπέλα, όμως στην πραγματικότητα επικοινωνούσε με τον Μίχο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο «Μιχάλης» έστελνε μηνύματα στη μικρή στην εφαρμογή Instagram ότι θέλει να συναντήσει κάποιους φίλους του και στη συνέχεια κλείνονταν τα ραντεβού, πάντα στα Σεπόλια και μέσα σε αυτοκίνητα με «αντίτιμο» 50 ευρώ.

Η 12χρονη συμπλήρωσε στην κατάθεσή της πως ποτέ δε γνώρισε ποτά από κοντά τον «Μιχάλη» και πως ο Μίχος λάμβανε τα χρήματα από τα ραντεβού. Επίσης υποστηρίζει ότι ο 53χρονος και «Μιχάλης» δε γνωρίζονταν μεταξύ τους. Οι Αρχές εξετάζουν, ωστόσο και το σενάριο ο «Μιχάλης» να μην είναι υπαρκτό πρόσωπο, αλλά να είναι κάποιο ψεύτικο προφίλ που δημιούργησε ο κατηγορούμενος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share