Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Φονική κακοκαιρία στην Κρήτη: Φωτογράφος και πατέρας δύο παιδιών το 50χρονο θύμα - Αγωνία για την μητέρα που αγνοείται στην Αγία Πελαγία (video)

Με drones, δύτες και εθελοντές η αναζήτηση της άτυχης γυναίκας

15 Οκτωβρίου 2022 22:03
Φονική κακοκαιρία στην Κρήτη: Φωτογράφος και πατέρας δύο παιδιών το 50χρονο θύμα - Αγωνία για την μητέρα που αγνοείται στην Αγία Πελαγία (video)
Φωτογραφία κάτω αριστερά&δεξιά: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSΙ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φωτογράφος, πατέρας δύο παιδιών ήταν ο 50χρονος άνδρας που έχασε σήμερα Σάββατο (15/10) τη ζωή του κατά τη διάρκεια της φονικής κακοκαιρίας στην Αγία Πελαγία του Ηρακλείου Κρήτης.

Ο 50χρονος Κωνσταντίνος Βεργάκης, με καταγωγή από το Μεσοχώρι, διατηρούσε σπίτι στην Αγία Πελαγία και σήμερα έφυγε από το Ηράκλειο μαζί με μία 45χρονη γυναίκα προκειμένου να πάνε να το καθαρίσουν, αλλά και να κάνουν κάποιες εργασίες. Όταν όμως έφτασαν στην Αγία Πελαγία η κακοκαιρία είχε ήδη ξεκινήσει μετατρέποντας τους δρόμους σε ποτάμια.

Ο οδηγός φέρεται να επιχείρησε να επιστρέψει στο Ηράκλειο, όμως, τα ορμητικά νερά παρέσυραν το όχημα. Αν και η 45χρονη συνεπιβάτιδά του κατάφερε και βγήκε από το αμάξι, έκτοτε αγνοούνται τα ίχνη της και έχει στηθεί μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό της. Ο 50χρονος εγκλωβίστηκε μέσα στο όχημα με αποτέλεσμα το ΙΧ να σφηνώσει στο κανάλι του αντιπλημμυρικού έργου που πραγματοποιεί στην περιοχή ο δήμος Μαλεβιζίου.

Ο ίδιος είχε επικοινωνήσει με την οικογένειά του λέγοντας πως έχει εγκλωβιστεί μέσα στο όχημα ενώ στη συνέχεια διακόπηκε η σύνδεση. Συγκεκριμένα, φέρεται να μιλούσε με τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, o Κωνσταντίνος Βεργάκης ήταν 30 χρόνια φωτογράφος. Το πάθος του για τη φωτογραφία δεν σταμάτησε ποτέ, ωστόσο επιθυμούσε να πειραματιστεί πάνω σε διάφορους τύπους φωτογραφίας, εκτός από τα πορτρέτα.

Σε μήνυμά του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεσοχωριού, με αφορμή την θλιβερή είδηση του χαμού του 50χρονου φωτογράφου, ο οποίος μάλιστα θεωρούνταν πολύ καλός επαγγελματίας, αναφέρει: «Είναι κρίμα και άδικο να φεύγουν από την ζωή νέοι άνθρωποι και ειδικά όταν κόβεται το νήμα της ζωής μέσα από μια βιβλική καταστροφή. Καλό σου ταξίδι χωριανάκι Constantinos Vergakis!! Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά σου!!»

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share