Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Δίχως ίχνος τσίπας και ντροπής ο 33χρονος στον ανακριτή - «Νόμιζα πως είναι 17 και όχι 12...» (Video)

Θέλει να ορίσει τεχνικό σύμβουλο και ψυχίατρο

15 Οκτωβρίου 2022 19:13
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Δίχως ίχνος τσίπας και ντροπής ο 33χρονος στον ανακριτή - «Νόμιζα πως είναι 17 και όχι 12...» (Video)
Φωτογραφία αριστερά: ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα (17/10) πήρε ο 33χρονος ιδιωτικός υπάλληλος, που συνελήφθη έπειτα από ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος του για το βιασμό 12χρονης στον Κολωνό. Ο κατηγορούμενος θέλει να ορίσει τεχνικό σύμβουλο και ψυχίατρο προκειμένου να αποδεχθεί η πνευματική ικανότητά του, αφού όπως ο ίδιος ισχυρίζεται δεν κατάλαβε την ηλικία του παιδιού.

Τον 33χρονο φέρεται να «ψάρεψε» ο 53χρονος Ηλιας Μίχος, μέσω της εφαρμογής γνωριμιών για ενήλικες, blindchat. Ο 33χρονος συλληφθείς, που σύμφωνα με αστυνομικές πηγές συναντήθηκε δυο φορές με τη 12χρονη και προχώρησε στον βιασμό της, υποστηρίζει πως υπάρχουν μηνύματα στα οποία του εμφανίστηκε μέσω την εν λόγω εφαρμογής, ένα κορίτσι λέγοντας του πως είναι 17-18 ετών.

«Μου έστελνε συνέχεια μηνύματα, πιεστικά και προσπαθούσε να συναντηθούμε. Σε αυτά τα μηνύματα έλεγε συνέχεια: πότε θα σε δω, πότε θα σε δω», φέρεται να υποστηρίζει ο 33χρονος.

Αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ δύο άτομα – Εδωσε ονόματα η 12χρονη

Σε κάθε περίπτωση, ήδη από χθες αργά τη νύχτα, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής βρίσκονται δύο άτομα τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση. Οπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», τα δυο άτομα που φέρονται να έχουν άμεση εμπλοκή στην υπόθεση και τις πρώτες πρωινές ώρες εξετάζονται από τους αστυνομικούς τους Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων που έχουν αναλάβει τη διερεύνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δυο ισχυρίστηκαν πως είχαν συνομιλήσει με τη 12χρονη στο blindchat αλλά τους είχε συστηθεί (πιθανότατα ο Ηλίας Μίχος που χειριζόταν το προφίλ) ως 17χρονη. Οι αστυνομικοί έδειξαν φωτογραφίες της 12χρονης και εκείνοι την αναγνώρισαν. Αυτό που τόνισαν στους αστυνομικούς, ωστόσο, είναι πως δεν πήγαν στο προκαθορισμένο ραντεβού και πως παρουσιάστηκαν αυτοβούλως προκειμένου να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους.

Μάλιστα, νωρίς το πρωί του Σαββάτου (15/10) η αστυνομία εξέδωσε νέα ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε την ταυτοποίηση των δύο ανδρών: «Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την ταυτοποίηση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν με την ανήλικη παθούσα, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, ταυτοποιήθηκαν δύο ημεδαποί, οι οποίοι πρώτες πρωινές και απογευματινές ώρες της 14-10-2022, προσήλθαν αυτοβούλως στην ανωτέρω Υπηρεσία.

Οι ανωτέρω ανέφεραν ότι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες του τρέχοντος έτους συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στα Σεπόλια.

Όπως εξακριβώθηκε, τα στοιχεία των ανωτέρω ημεδαπών αντιστοιχούν πράγματι σε επαφές με τις οποίες συνομιλούσε η παθούσα στην επίμαχη εφαρμογή. Κατασχέθηκαν οι συσκευές των κινητών τηλεφώνων τους, προκειμένου να αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, εξετάστηκαν ενόρκως και αποχώρησαν».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share