Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Ανούσια πράγματα...» - Η απάντηση του Γιώργου Πατούλη για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό

Για «κομματική σπέκουλα» κάνει λόγο ο περιφερειάρχης Αττικής

15 Οκτωβρίου 2022 12:04
«Ανούσια πράγματα...» - Η απάντηση του Γιώργου Πατούλη για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη δική του τοποθέτηση έκανε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης αναφορικά με την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια.

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης ήταν ένας από τους πολλούς πολιτικούς που βρέθηκαν στο επίκεντρο της επικαιρότητας λόγω φωτογραφιών και βίντεο που κυκλοφόρησαν με τον 53χρονο που κατηγορείται για τον βιασμό της 12χρονης στα Σεπόλια.

Ο κ. Πατούλης έκανε λόγο για «πολιτική σπέκουλα» καθώς ορισμένοι προσπαθούν να συνδέσουν το όνομά του με την υπόθεση.

«Αυτό που έγινε είναι μία επαίσχυντη, δολοφονική και εγκληματική ενέργεια, όπως όμως είναι εγκληματική και η σπέκουλα που κάποιοι προσπαθούν να κάνουν εις βάρος προσωπικοτήτων και ιστοριών που δεν έχουν καμία σχέση με αυτό» δήλωσε χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης.

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό: Συνέλαβαν και 33χρονο!

Σε μια ακόμη σύλληψη φαίνεται, ότι προχώρησαν οι Αρχές στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, καθώς ένας 33χρονος βρίσκεται πια στα χέρια τους.

Ο άνδρας κατηγορείται πως κακοποίησε δύο φορές την ανήλικη. Ειδικότερα, ο 33χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον δύο φορές στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, την ίδια στιγμή που όσα βγαίνουν στο φως για την υπόθεση συνεχίζουν να είναι σοκαριστικά.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share