Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Η συνεύρεσή μας ήταν με τη συναίνεσή της! Μου είχε πει ότι το είχε κάνει και με άλλους» - Φρίκη με την απολογία του 53χρονου (Video)

«Η 12χρονη μου έστελνε μηνύματα να πω στη μητέρα της ότι την θέλω στο μαγαζί για δουλειά για να έρχεται...»

14 Οκτωβρίου 2022 17:39
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Η συνεύρεσή μας ήταν με τη συναίνεσή της! Μου είχε πει ότι το είχε κάνει και με άλλους» - Φρίκη με την απολογία του 53χρονου (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ανατριχιάζουν τα όσα αναφέρει στην απολογία του ο 53χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό.

Ο 53χρονος άντρας αποδέχεται αρχικά τη συνεύρεσή του με την ανήλικη δηλώνοντας πως ό,τι συνέβη, έγινε με την συναίνεση της ίδιας! Παράλληλα, διαβάστε εδώ τον αποκαλυπτικό διάλογο της θείας με τη σύζυγο του 53χρονου.

«Η συνεύρεσή μας ήταν με τη συναίνεσή της! Μου είχε πει ότι το είχε κάνει και με άλλους»

«Γνώριζα την ηλικία της αλά φαινόταν μεγαλύτερη» αναφέρει και τονίζει πως δεν αποδέχεται την κατηγορία του βιασμού. «Πριν ξεκινήσουμε να συνευρισκόμαστε ερωτικά μου είχε πει ότι το είχε κάνει και με άλλους» συμπληρώνει ο 53χρονος.

Συνεχίζει αναφέροντας πως ήξερε την ίδια αλλά και τους γονείς της. «Η μητέρα της ψώνιζε στο μαγαζί αλλά άφηνε χρέη. Ο πατέρας της έπαιρνε ναρκωτικά» λέει.

Αποκαλύπτει πως με την ανήλικη είχε έρθει σε επαφή 4 με 5 φορές από το Μάιο έως τον Αύγουστο, μία φορά στο σπίτι του και τις υπόλοιπες στο μαγαζί του.

«Η μικρή μου έστελνε φωτογραφίες και βίντεο. Η μητέρα μόλις έμαθε για τις φωτογραφίες και τα βίντεο μου ζήτησε να τα σβήσω γιατί θα τα πει όλα στη γειτονιά» συνεχίζει.

Σύμφωνα με τον ίδιο η μητέρα της ανήλικης είχε ζητήσει χρήματα από τη σύζυγό της και εκτιμά πως ήξερε τι γινόταν μεταξύ του ίδιου και της κόρης της.

«Η 12χρονη μου έστελνε μηνύματα να πω στη μητέρα της ότι την θέλω στο μαγαζί για δουλειά για να έρχεται, γιατί τσακωνόταν συχνά μαζί της» προσθέτει.

Ο 53χρονος ολοκλήρωσε την απολογία του λέγοντας χαρακτηριστικά πως «κατέστρεψε την οικογένειά του»

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share