Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: 32χρονος με μακριά μαλλιά, 35χρονος σωματώδης & ο 3ος με τα γυαλιά! Αυτοί είναι τρεις από τους βιαστές του παιδιού (Video)

«Τουλάχιστον 40 με 50 άτομα έχουν κάνει περαιτέρω προσέγγιση με την 12χρονη»

14 Οκτωβρίου 2022 17:09
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: 32χρονος με μακριά μαλλιά, 35χρονος σωματώδης & ο 3ος με τα γυαλιά!  Αυτοί είναι τρεις από τους βιαστές του παιδιού (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις και οι αποκαλύψεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στoν Κολωνό. Υπάρχουν τρεις άντρες που τα ονόματα τους και ο αριθμός των τηλεφώνων τους έχουν ταυτοποιηθεί από την Αστυνομία. Παράλληλα, στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη, μίλησε ο καθηγητής Ψυχιατρικής και σεξολόγος Θάνος Ασκητής τονίζοντας ότι η παιδεραστία είναι σεξουαλική διαστροφή, θεωρώντας πως δεν θεραπεύεται.

Ο δημοσιογράφος των εφημερίδων «Τα ΝΕΑ» και «Το ΒΗΜΑ», Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου Live News αποκάλυψε: « Η ελληνική αστυνομία έχει επιδείξει τις φωτογραφίες και τα ονόματα τριών ανδρών στην 12χρονη και το παιδί τους αναγνώρισε.

Ο πρώτος είναι ένας 32χρονος με μακριά μαλλιά και είναι νεαρός και δεν υπάρχει ηλεκτρονικό προφίλ του για κάνει την συνάντηση με το μικρό παιδί. Ο δεύτερος είναι ένας 35χρονος, είναι εύσωμος και πολύ σωματώδης και ο τρίτος είναι με περισσότερα κιλά και γυαλιά».

Με το προφίλ των τριών αυτών αντρών ανοίγει ο κύκλος των περαιτέρω συλλήψεων για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

Συγκλονιστική αποκάλυψη για τον αριθμό των βιαστών

Η αστυνομία εκτιμά ότι οι βιαστές της 12χρονης είναι πολλαπλάσιοι. «Τουλάχιστον 40 με 50 άτομα έχουν κάνει περαιτέρω προσέγγιση με την 12χρονη», αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος. Ενώ για τον οίκο ανοχής, σύμφωνα με πληροφορίες, επιβεβαιώνεται ότι το παιδί πήγε στον οίκο ανοχής με τον 53χρονο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share