Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Με καταγωγή από την Τήνο η 37χρονη μητέρα - Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι στο νησί

Δεν είχαν ποτέ οικονομική ευχέρεια

14 Οκτωβρίου 2022 12:21
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Με καταγωγή από την Τήνο η 37χρονη μητέρα - Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι στο νησί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα (17/10) ενώπιον της ανακρίτριας ζήτησε και πήρε η 37χρονη μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό που έπεσε θύμα πολλαπλών βιασμών και εκπόρνευσης.

Η μητέρα του 12χρονου κοριτσιού, που για μήνες έπεφτε θύμα βιασμών και μαστροπείας στον Κολωνό, έφτασε στην ανακρίτρια στις 14:30 της Πέμπτης 13/10, όπου και ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί.

Η μητέρα της ανήλικης πρόκειται να κληθεί να δώσει απαντήσεις για τα στοιχεία που την εμπλέκουν στη φρικώδη υπόθεση βιασμού ανηλίκου και μαστροπείας.

Με καταγωγή από την Τήνο η 37χρονη μητέρα

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Με καταγωγή από την Τήνο η 37χρονη μητέρα

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr, η μητέρα της 12χρονης έχει καταγωγή από τις Κυκλάδες, όπου και έζησε για αρκετά χρόνια μέχρι που έκανε οικογένεια.

Ήδη στο νησί της Τήνου οι κάτοικοι δηλώνουν συγκλονισμένοι από ένα ακόμα περιστατικό που έχει να κάνει με συντοπίτη τους. Όλοι μιλούν για μια οικογένεια της βιοπάλης, ήσυχη, χωρίς να έχουν προκαλέσει ποτέ τόσο εκείνη, όσο ζούσε στο νησί της, όσο και η μητέρα της 37χρονης, η οποία συνεχίζει να διαμένει και να εργάζεται σε γνωστό μοναστήρι.

Οι πληροφορίες από την Τήνο λένε ότι η μητέρα της 12χρονης ήταν ορφανή από πατέρα, ο οποίος επίσης ήταν από τις Κυκλάδες και συγκεκριμένα από τη Νάξο, δεν είχαν ποτέ την οικονομική ευχέρεια, ενώ τόσο η τοπική κοινωνία όσο και η εκκλησία τούς βοηθούσαν.

Όπως και να έχει, η τοπική κοινωνία της Τήνου είναι ιδιαίτερα σοκαρισμένη από την τροπή που έχει πάρει η υπόθεση και αναμένει τις εξελίξεις που θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και θα αποδειχθεί αν η 37χρονη μητέρα με καταγωγή από την Τήνο και τη Νάξο εμπλέκεται σε αυτό το φρικτό έγκλημα.

Πληροφορίες Cyclades24.gr

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share