Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τραγωδία στη Λαμία: «Βουτιά θανάτου» 46χρονου από ταράτσα σπιτιού

Το τραγικό περιστατικό έγινε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα

14 Οκτωβρίου 2022 11:52
Τραγωδία στη Λαμία: «Βουτιά θανάτου» 46χρονου από ταράτσα σπιτιού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Λαμία, με έναν 46χρονο να κάνει «βουτιά θανάτου» λίγο μετά τα μεσάνυχτα από την ταράτσα του σπιτιού του.

Δείτε επίσης: Φρίκη με την αυτοκτονία του 12χρονου στην Καρδίτσα: Φόβοι για «παιχνίδι» θανάτου - Τον βρήκε κρεμασμένο η δίδυμη αδερφή του (video)

Το τραγικό περιστατικό έγινε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα με τους γείτονες να πετάγονται από τα κρεβάτια τους, ακούγοντας τις φωνές της μητέρας του άτυχου 46χρονου.

Τραγωδία στη Λαμία: «Βουτιά θανάτου» 46χρονου από ταράτσα σπιτιού
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο δεν μπορούσαν να του προσφέρουν καμία βοήθεια. Τον μετέφεραν στο ΓΝ Λαμίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με το LamiaReport ο 46χρονος ήταν πατέρας τριών παιδιών και είχε χωρίσει πριν από μερικούς μήνες.

Την προανάκριση για το τραγικό συμβάν έχει αναλάβει το ΑΤ Λαμίας.

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στη Θεσσαλονίκη: Αυτοκτόνησε 40χρονος αστυνομικός με το υπηρεσιακό του όπλο κοντά στην ΓΑΔΘ

Σοκ προκάλεσε τη Δευτέρα (10/10) στη Θεσσαλονίκη η αυτοκτονία αστυνομικού κοντά στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ThessToday.gr ο αστυνομικός έδωσε τέλος στη ζωή του με όπλο που έστρεψε στον εαυτό του.

Το περιστατικό συνέβη σε πάρκινγκ λίγα μέτρα μακριά από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, οι λόγοι της αυτοχειρίας μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστοι, ενώ έχει αποκλειστεί το σημείο με τις δυνάμεις της Αστυνομίας να ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έβαλε τέλος στη ζωή του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share