Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκαριστικό σκηνικό: Πέρασε με το αυτοκίνητο πάνω από το πόδι της – Κάμερα κατέγραψε την παράσυρση (video)

Η 69χρονη διέσχιζε το δρόμο όταν το όχημα την παρέσυρε

13 Οκτωβρίου 2022 22:55
Σοκαριστικό σκηνικό: Πέρασε με το αυτοκίνητο πάνω από το πόδι της – Κάμερα κατέγραψε την παράσυρση (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την παράσυρση της 69χρονης γυναίκας από αυτοκίνητο στην οδό Παπαφλέσσα στη συμβολή με την οδό Κανάρη στη Λαμία, το πρωί της Πέμπτης (13/10) κατέγραψε κάμερα ασφαλείας της περιοχής. Με την ευκαιρία, δείτε το συγκλονιστικό σκηνικό που κατέγραψε κάμερα με έγκυο μητέρα και το παιδί της.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το LamiaReport, η γυναίκα διασχίζει την Παπαφλέσσα και λίγο πριν φτάσει στο πεζοδρόμιο το μαύρο όχημα που στρίβει από την Κανάρη με οδηγό έναν ηλικιωμένο την παρασύρει, ενώ φαίνεται η ρόδα του αυτοκινήτου να περνάει πάνω από το πόδι της με αποτέλεσμα η γυναίκα να πέσει στο οδόστρωμα.

Η γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας, ευτυχώς χωρίς να έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Έβαλε κρυφή κάμερα στο σαλόνι του - Όταν είδε αυτό που έκανε η υπηρέτρια του κόπηκε η ανάσα! (video)

Το γύρο του διαδικτύου, κάνει τις τελευταίες ώρες ένα ανατριχιαστικό βίντεο, θυμίζοντας κάτι από ταινία τρόμου, αναζωπυρώνοντας τις… παραφυσικές συζητήσεις.

Και πώς όχι όταν ο Nurul Baker, ο οποίος αποφάσισε να βάλει κρυφή κάμερα στο σαλόνι του συνειδητοποίησε πως μέσα στο σπίτι του ζούσε κάτι… διαβολικό!

Είχε κυριεύσει μάλιστα την υπηρέτριά του, προκαλώντας του ανατριχίλα. Γιατί ποιος μπορεί να δώσει μια λογική εξήγηση για τις κινήσεις της μαυρομάλλας γυναίκας που θα μπορούσε εύκολα να παίξει το κοριτσάκι στο «Ring».

«Είμαι τυχερός που τα παιδιά δεν ήταν σπίτι», έγραψε κάτω από το βίντεο ο άνδρας από τη Σιγκαπούρη…

Όπως ωστόσο συμβαίνει σε όλες αυτές τις… έξω από ‘δω περιπτώσεις δεν ήταν λίγοι και όσοι υποστήριξαν πως το σκηνικό ήταν στημένο, όπως αναφέρει το crazynews. «Δεν θεωρείτε ύποπτο πώς κάνει ό,τι κάνει μπροστά στην κάμερα; Ξέρει πού είναι στημένη», σχολίασε ένας, ενώ ένας άλλος συμπλήρωσε με περισσότερη διάθεση για χιούμορ: «Μάλλον ήταν ο τρόπος που διάλεξε για να σας πει ότι δεν θέλει να δουλέψει άλλο για εσάς»…

Δείτε το τρομακτικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share