Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συναγερμός στα Πατήσια: Ξέχασαν παιδί 2 ετών έξω από παιδικό σταθμό - Ξεσπά ο πατέρας (video)

Τι έγραψε ο πατέρας ως αξιολόγηση στη Google, στη σελίδα του παιδικού σταθμού στα Άνω Πατήσια.

13 Οκτωβρίου 2022 11:44
Συναγερμός στα Πατήσια: Ξέχασαν παιδί 2 ετών έξω από παιδικό σταθμό - Ξεσπά ο πατέρας (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε καταγγελία κατά του παιδικού σταθμού, στον οποίο πήγαινε ο 2χρονος γιος του, προχώρησε ένας πατέρας στα Άνω Πατήσια. Με αξιολόγηση που άφησε ο ίδιος στο Google για τον παιδικό σταθμό έκανε γνωστό ότι ξέχασαν τον γιο του στο πεζοδρόμιο, τον οποίο βρήκε μια διερχόμενη γυναίκα.

Δείτε επίσης: Ο λύκος... βγήκε παγανιά: Έφτασε έξω από παιδικό σταθμό – Τρόμος στην τοπική κοινότητα (video)

Όπως υποστηρίζει κλήθηκε από την αστυνομία να πάει στο τμήμα και να καταθέσει, αφού είχε ενημερώσει σχετικά η κυρία που βρήκε το αγοράκι να περιπλανάται στον δρόμο, λίγα μέτρα μακριά από το σχολείο του.

Όπως υποστηρίζει ο πατέρας, η κυρία στη συνέχεια εντόπισε τον σταθμό και τους παρέδωσε το παιδί, ενώ παράλληλα ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία και στη συνέχεια ενημέρωσε την οικογένεια για το συμβάν.

Μαζί με τη σύζυγό του κινήθηκαν άμεσα νομικά κατά του ιδιωτικού σχολείου.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο πατέρας, ως αξιολόγηση, στη σελίδα του παιδικού σταθμού:

«Σήμερα 11/10/2022 ο γιός μας ηλικίας 2 χρονών ο οποίος φιλοξενείται στον παιδικό σταθμό … βρέθηκε από διερχόμενη κυρία να περιπλανιέται ασυνόδευτος έξω από τον σταθμό στο απέναντι πεζοδρόμιο αρκετά μέτρα πιο πάνω, πρωινή ώρα κατά την οποία φυλασσόταν στον εν λόγω σταθμό. Η κυρία στη συνέχεια εντόπισε τον σταθμό και τους παρέδωσε το παιδί ενώ παράλληλα ειδοποίησε την αστυνομία η οποία και στη συνέχεια μας ενημέρωσε για το συμβάν.

Ως αποτέλεσμα του περιστατικού, η υπεύθυνη του σταθμού διώκεται ποινικά από τον εισαγγελέα για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Ως γονείς δύο μικρών παιδιών θεωρούμε χρέος μας να ενημερώσουμε για το συγκεκριμένο περιστατικό όσους γονείς συνεργάζονται, ή σκέφτονται να συνεργαστούν στο μέλλον με τον εν λόγω σταθμό για τη φύλαξη των παιδιών τους.

Ευχαριστούμε δημόσια την εν λόγω κυρία η οποία βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή και ο γιός μας είναι και πάλι μαζί μας και καλά στην υγεία του.

Παρακαλούμε θερμά όσους φυλάσσουν μικρά παιδία να τηρούν ευλαβικά όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα ασφαλείας/φύλαξης.

ΥΓ: Το 1 αστέρι δίνεται υποχρεωτικά ώστε να γίνει η ανάρτηση».

Συναγερμός στα Πατήσια: Ξέχασαν παιδί 2 ετών έξω από παιδικό σταθμό - Ξεσπά ο πατέρας ΣτοιχείαΚείμενα

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share