Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τραγωδία στην Καρδίτσα: Βρέθηκε απαγχονισμένος 13χρονος

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία στην Καρδίτσα

12 Οκτωβρίου 2022 18:01
Τραγωδία στην Καρδίτσα: Βρέθηκε απαγχονισμένος 13χρονος
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία στην Καρδίτσα αλλά και σε ολόκληρη την χώρα από την είδηση του θανάτου 13χρονου μαθητή, που βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης (12/10).

Δείτε επίσης: Τραγωδία στο Ηράκλειο: Απαγχονισμένος βρέθηκε ο Πρόεδρος της Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KarditsaLive.Net πρόκειται για αγόρι ηλικίας 13 ετών ο οποίος εντοπίστηκε στην οικία του στην ευρύτερη περιοχή του Δημαρχείου και μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο Καρδίτσας.

Τραγωδία στην Καρδίτσα: Βρέθηκε απαγχονισμένος 13χρονος

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας για να ερευνηθούν τα αίτια του θλιβερού συμβάντος η εγκληματική ενέργεια ωστόσο έχει αποκλειστεί.

Σοκ στα Χανιά: Γερμανός τουρίστας βρέθηκε απαγχονισμένος σε φαράγγι

Ένα τραγικό περιστατικό ήρθε στη δημοσιότητα, όπου ένας τουρίστας από τη Γερμανία, ηλικίας περίπου 50 ετών, βρέθηκε απαγχονισμένος σε απόκρημνη περιοχή στο φαράγγι του Λισσού, στη Σούγια Χανίων.

Δείτε επίσης: Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Άνδρας βρέθηκε γυμνός και κρεμασμένος σε φλεγόμενο διαμέρισμα

Άμεσα έσπευσαν στην περιοχή 5 πυροσβέστες από την Διοίκηση Πυροσβεστικών Δυνάμεων Χανίων προκειμένου να προσεγγίσουν τον άτυχο Γερμανό, να τον κατεβάσουν από το σημείο του απαγχονισμού και να τον παραδώσουν στις Αρχές για τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με το cretapost.gr, πρόκειται για αυτοκτονία

Δυστυχώς, κανείς δεν γνωρίζει τα αίτια που οδήγησαν τον 50χρονο σε αυτή τη μοιραία και αποτρόπαια πράξη. Η σορός του πρόκειται να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής ώστε να αποσαφηνιστούν τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο τον 50χρονο. Σημειώνεται ότι η επιχείρηση μεταφοράς της σορού αναμένεται να διαρκέσει περίπου 2-2,5 ώρες καθώς βρίσκεται σε ιδιαίτερα δύσβατη περιοχή.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share