Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Πάνω από 3.000 σελίδες η δικογραφία για τον 53χρονο βιαστή - Σε 600 σελίδες οι «αρρωστημένοι» διάλογοι (Video)

Τέλος οι καταγγελίες για τη δράση του 53χρονου

12 Οκτωβρίου 2022 14:04
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Πάνω από 3.000 σελίδες η δικογραφία για τον 53χρονο βιαστή - Σε 600 σελίδες οι «αρρωστημένοι» διάλογοι (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Στις 3.000 σελίδες αναμένεται, σύμφωνα, με πληροφορίες να φτάσει η δικογραφία που έχει σχηματίσει η υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων για τη δράση του 53χρονου που συνελήφθη για τον βιασμό και την μαστροπεία σε βάρος του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό.

Η ογκωδέστατη δικογραφία που σχημάτισε η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων περιέχει μεταξύ άλλων, απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες, μηνύματα, καταθέσεις, φωτογραφίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη δικογραφία περιλαμβάνονται και 600 σελίδες με απομαγνητοφωνήσεις συνομιλιών του 53χρονου τις τελευταίες 3 εβδομάδες που το κινητό του παρακολουθούνταν. Σε αυτή ακόμα δεν έχουν συμπεριληφθεί τα αρχεία από το κινητό τηλέφωνο του 53χρονου.

Στο μεταξύ δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για τη δράση του 53χρονου. Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε σήμερα ο θείος της 12χρονης στον ΑΝΤ1, όταν πήρε το κινητό της ανιψιάς του, σοκαρίστηκε από τα μηνύματα που διάβασε στο κινητό της από τους «επίδοξους» βιαστές της.

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: "Μύλος" με τις απολογίες των κατηγορουμένων! Γιατί υπάρχει κίνδυνος να αφεθούν ελεύθεροι; Θα τηρήσουν το δικαίωμα της σιωπής

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Σημαντικό πρόβλημα έχει προκύψει με την υπεράσπιση του 53χρονου που κατηγορείται πως εξέδιδε και βίαζε την 12χρονη στον Κολωνό αλλά και του 42χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό του ανήλικου κοριτσιού.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Αταίριαστοι», έχει προκύψει δικονομικό ζήτημα καθώς ζητήθηκε από δικηγόρους να αναλάβουν την υπεράσπιση των δραστών όμως ήδη τρεις αρνήθηκαν. Επίσης, σε μία αποκάλυψη που εφόσον αποδειχτεί θα πρόκειται για "βόμβα μεγατόνων" προχώρησε πριν από λίγο ο Γιώργος Λιάγκας στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1.

Το ενδεχόμενο που τρομάζει την ανακρίτρια

Συναγερμός έχει σημάνει, λοιπόν, στα δικαστήρια καθώς σε περίπτωση που δεν βρεθεί δικηγόρος, με το πέρας των 5 ημερών ο κατηγορούμενος βάσει νόμου τίθεται ελεύθερος. Κάτι τέτοιο, όπως είναι λογικό, δεν μπορεί να συμβεί και άπαντες βρίσκονται υπ’ ατμόν προκειμένου να βρεθεί η λύση.

Σε περίπτωση που οι δικηγόροι εμμένουν στη θέση τους, η ανακρίτρια θα διορίσει έναν που θα τους εκπροσωπήσει. Ο ίδιος δεν θα συμμετέχει στη διαδικασία της υπεράσπισης αλλά της απλής εκπροσώπησης χωρίς να εμβαθύνει περαιτέρω.

Θα τηρήσουν το δικαίωμα της σιωπής

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο κατηγορούμενοι για την φρικιαστική υπόθεση, ενώπιον του ανακριτή θα τηρήσουν το δικαίωμα της σιωπής συναινώντας στην προφυλάκισή τους και χωρίς να μπουν στην ουσία της υπόθεσης. Υπενθυμίζεται πως το δικαίωμα της σιωπής είχε τηρήσει όταν συνελήφθη και η Εφη, η γυναίκα που επιτέθηκε με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τους δύο κατηγορούμενους θα εκπροσωπήσει τυπικά και μόνο ο δικηγόρος Βασίλης Χρονόπουλος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share