Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Νέα φρίκη στην Αττική: 40χρονος συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος της 14χρονης κόρης του! Την κακοποιούσε εδώ και 2-3 χρόνια

Νέο περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης

12 Οκτωβρίου 2022 12:17
Νέα φρίκη στην Αττική: 40χρονος συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος της 14χρονης κόρης του! Την κακοποιούσε εδώ και 2-3 χρόνια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με μια ακόμα σοκαριστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου παιδιού, ήρθαν αντιμέτωποι αστυνομικοί στην Αττική. Ένας 40χρονος Αιγύπτιος συνελήφθη στην Αθήνα με τις κατηγορίες προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, γενετήσιων πράξεων με ανήλικη και γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών, κατ’ εξακολούθηση.

Το 14χρονο κορίτσι βίωνε για τρία χρόνια έναν εφιάλτη στα χέρια του 40χρονου πατέρα της από την Αίγυπτο καθώς, όπως διαπιστώθηκε από τις αρχές, ο άνδρας βίαζε συστηματικά το άτυχο κορίτσι, ενώ το τελευταίο περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης καταγράφηκε την περασμένη Κυριακή.

40χρονος συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος της 14χρονης κόρης του

H νέα υπόθεση βιασμού ανήλικης από τον ίδιο της τον πατέρα έρχεται σε μια στιγμή που η χώρα συγκλονίζεται από τις φρικτές αποκαλύψεις για όσα συνέβαιναν στον Κολωνό, με πρωταγωνιστή τον 53χρονο, ο οποίος βίαζε και εξέδιδε 12χρονο παιδί έναντι αμοιβής.

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Εμπλεκόμενος είχε καταθέσει χρήματα στη μητέρα της!» - Καταιγισμός αποκαλύψεων στην φρικιαστική υπόθεση (Video)

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τον Δήμο Βερύκιο, σχετικά με την ανατριχιαστική υπόθεση του Κολωνού που βίαζε και εξέδιδε ο 53χρονος έμπορος. Παράλληλα, σε μία άκρως ανατριχιαστική αποκάλυψη προχώρησε η εκπομπή «Το Πρωινό» μέσω του Γιώργου Λιάγκα για τον 53χρονο και την δράση του!

Ο έμπειρος δημοσιογράφος αποκάλυψε στον Alpha ότι βρέθηκαν χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας της ανήλικης από κάποιον που ταυτοποιήθηκε ως παιδεραστής και εμπλέκεται στην υπόθεση. Πρόκειται για δύο καταθέσεις, 20 και 25 ευρώ.

«Πριν από λίγο σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες, ταυτοποιήθηκε στην υπόθεση του 53χρονου ένας παιδεραστής που είχε καταθέσει χρήματα στον λογαριασμό της μητέρας του παιδιού. Της 12χρονης. Και όχι μεγάλα ποσά. 20 και 25 ευρώ.

Υπάρχει η πρώτη ταυτοποίηση. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να γίνει η ταυτοποίηση, αυτό γίνεται είτε με κατάθεση χρημάτων -όπως σας αποκαλύπτω τώρα- είτε με μαρτυρία από το ίδιο το παιδί».

Τα παραπάνω είπε αρχικά ο Δήμος Βερύκιος και συνέχισε:

«Έχουν απευθυνθεί σε ψυχολόγους και στη πανεπιστημιακή κοινότητα για να δουν πώς θα μπει το παιδί κι αν πρέπει να μπει το παιδί στη βάσανο της ταυτοποίησης των δραστών, οι οποίοι όπως καταλαβαίνουμε δεν είναι λίγοι. Η είδηση είναι ότι βρέθηκαν χρήματα στον λογαριασμός της μητέρας της 12χρονης που είχε καταθέσει ένας εκ των δραστών».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share