Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Μέχρι τις 17-18 Οκτωβρίου η χώρα θα είναι σε μια κατάσταση...» - Νέο καιρικό «τράνταγμα» από τον Σάκη Αρναούτογλου

Η εξέλιξη στις επόμενες μέρες

11 Οκτωβρίου 2022 20:05
«Μέχρι τις 17-18 Οκτωβρίου η χώρα θα είναι σε μια κατάσταση...» - Νέο καιρικό «τράνταγμα» από τον Σάκη Αρναούτογλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σάκης Αρναούτογλου μας προειδοποιεί για ακόμη μια φορά για τον καιρό των επόμενων ημερών, αναφέροντας αναλυτικά το τι πρόκειται να συναντήσουμε.

Μετά το τελευταίο 24ωρο, όπου οι συνθήκες εμπεριείχαν αστάθεια κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια, αύριο (12/10) τα φαινόμενα θα είναι πιο τοπικά, με τη συννεφιά να καλύπτει κυρίως τις ίδιες περιοχές και τα φαινόμενα να μην πηγαίνουν πιο ανατολικά, με τους ανέμους έως 6 μποφόρ και τη μέγιστη θερμοκρασία στους 25 βαθμούς.

Η εξέλιξη για τις επόμενες ημέρες

Την Πέμπτη (13/10) οι βροχές θα είναι περισσότερες στις δυτικές κυρίως περιοχές και οι άνεμοι αναμένεται να ενισχυθούν μέχρι και στα 7 μποφόρ, για να εξαπλωθούν επιτέλους τα φαινόμενα την Παρασκευή (14/10) σε όλη την χώρα με μια παράλληλη υποχώρηση της θερμοκρασίας προς τους 20-21 βαθμούς.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο έμπειρος μετεωρολόγος, πάντως, το Σάββατο (15/10) τα φαινόμενα αυτά αρχίζουν να υποχωρούν και να πηγαίνουν προς την Κύπρο με αρκετή επικινδυνότητα, ενώ έως και τις 17-18 του μήνα δε θα έχουμε αξιόλογη μεταβολή, με τον καιρό πιο ψυχρό ανατολικά και πιο μαλακό δυτικά, με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη επίσης να προειδοποιεί.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share