Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024

Η ώρα της κρίσης για τον Μένιο Φουρθιώτη - «Κοιμόμουν δίπλα σε αυτόν που έκανε μπλέντερ τη γιαγιά του»

Αποφαίνεται η Δικαιοσύνη για την τύχη του

11 Οκτωβρίου 2022 16:55
Η ώρα της κρίσης για τον Μένιο Φουρθιώτη - «Κοιμόμουν δίπλα σε αυτόν που έκανε μπλέντερ τη γιαγιά του»
ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΜΠΗΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ώρα της κρίσης φαίνεται πως έχει έρθει για τον Μένιο Φουρθιώτη, με το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο να αποφαίνεται για το σύνολο των κατηγοριών εναντίον του.

Ο πρώην παρουσιαστής, που και σε προηγούμενη περίπτωση είχε «ξεσπάσει», κατηγορείται για σειρά σκηνοθετημένων επιθέσεων έξω από το σπίτι του στα Βόρεια Προάστια της Αττικής. Ο ίδιος αποκάλυψε πως όταν ήταν προφυλακισμένος κοιμόταν δίπλα σε έναν δολοφόνο.

Το νέο «ξέσπασμα» του παρουσιαστή

«Αν δεν το ζήσεις... Να κοιμάσαι για παράδειγμα δίπλα με έναν άνθρωπο... Κοιμόμουν δίπλα με τον άνθρωπο ο οποίος σκότωσε τη γιαγιά του και την έβαλε στο μπλέντερ» είπε ο Μένιος Φουρθιώτης στο STAR. «Από την απολογία μου τόνισα πολλές φορές, κάτι που δεν χρειάζεται κάποιος να είναι δικαστής για να δει τι συμβαίνει για το σενάριο επιστημονικής φαντασίας που στήθηκε, όλη η δικογραφία προκύπτει από έναν αριθμό τηλεφώνου.

Εκανα ερωτήσεις αλλά απαντήσεις η έδρα δεν δίνει απαντήσεις όταν απολογείσαι. Κατέθεσα στην Αστυνομία δύο αιτήματα για να κληθεί ο κάτοχος του τηλεφώνου. Για το τηλέφωνο κάποιου άλλου με προφυλάκισαν» ανέφερε επίσης. Υποστήριξε πως «δεν έχω τίποτα να φοβηθώ, ξέρω ότι είμαι αθώος και είμαι αθώος. Ο νόμος, τα ποινικά, η δικονομία θέλει απτές αποδείξεις για να καταδικαστεί κάποιος. Και δεν είναι αστείο. Για εμένα όλη αυτή τη βλάβη ποιος θα μου την πληρώσει;».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share