Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Πέντε ηθοποιοί αποδόμησαν την κατηγορία των βιασμών... Αδίστακτη ψεύτρα η καταγγέλουσα!» - "Καταπέλτης" ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος (Video)

Ηχηρές δηλώσεις Μακρυπούλια, Χαλκιά και Σχίζα

11 Οκτωβρίου 2022 13:24
Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Πέντε ηθοποιοί αποδόμησαν την κατηγορία των βιασμών... Αδίστακτη ψεύτρα η καταγγέλουσα!» -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Οι καταθέσεις και των πέντε ηθοποιών οδήγησαν στην κατάρριψη των κατηγοριών για τους δύο βιασμούς από τον Πέτρο Φιλιππίδη». Αυτό υποστήριξε ο δικηγόρος του ηθοποιού Μιχάλης Δημητρακόπουλος, εξερχόμενος από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Σύμφωνα με τον κ. Δημητρακόπουλο οι ηθοποιοί που κατέθεσαν υποστήριξαν ότι ουδέποτε μέχρι το 2021 είχαν ακούσει για κάποια ανάρμοστη συμπεριφορά με θέματα που άπτονται στη γενετήσια σφαίρα. Το μόνο πρόβλημα που είχαν μαζί του, όπως δηλώσει και ο Τάσος Χαλκιάς, είναι ότι ήταν τελειομανής. Για την ακρίβεια μανιακός με τη δουλειά του».

Την κατηγορία ότι το 2008 ο Πέτρος Φιλιππίδης βίασε την καταγγέλουσα την απέρριψαν οι ίδιοι οι ηθοποιοί. Όπως δήλωσε και η κ. Ζέτα Μακρυπούλια δεν συναντήθηκαν ποτέ στις τουαλέτες και ποτέ δεν της ανέφερε ότι θα είναι το έβδομο πρόσωπο στην παράσταση γιατί δεν υπήρχε έβδομος ρόλος.

«Η πρώτη καταγγέλουσα είναι μία αδίστακτη ψεύτρα» τόνισε ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη.

Μάλιστα στάθηκε αρκετά στην κατάθεση της κυρίας Μακρυπούλιας καθώς όπως ο ίδιος επεσήμανε η ηθοποιός δεν γνώριζε την καταγγέλουσα. Μάλιστα όταν της είπαν ότι ήταν κόρη ηθοποιού, είπε δεν την γνωρίζω.

Ερωτηθείς τι σχολιάζει συνολικά για τις καταθέσεις των ηθοποιών εκείνος απάντησε: «Την διαψεύδουν κατηγορηματικά με κομψό τρόπο. Αποδομήθηκε η κατηγορία που αφορά τους δύο βιασμούς με την υπογραφή πέντε ηθοποιών».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share