Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Η Ελλάδα θρηνεί - Πέθανε ο Σωτήρης Δέδες

Θλίψη στον νομικό κόσμο

11 Οκτωβρίου 2022 13:19
Η Ελλάδα θρηνεί - Πέθανε ο Σωτήρης Δέδες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πανελλήνιος θρήνος για τον χαμό του Σωτήρη Δέδε. Ο διαπρεπής δικηγόρος της Θεσσαλονίκης και ιστορικό στέλεχος του αντιδικτατορικού αγώνα έφυγε από τη ζωή, γεμίζοντας θλίψη όλο τον νομικό κόσμο.

Θλίψη στην Κρήτη: Πέθανε ο Κώστας Χαλαμπαλάκης

Θλίψη και οδύνη σκόρπισε στην Κρήτη η είδηση ότι πέθανε ο ηλεκτρολόγος και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΟ Γαρίπας, Κώστας Χαλαμπαλάκης σε ηλικία 44 ετών.Επίσης, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών ο Δημήτρης Γαϊτανάρος, ένας εκ των ιδρυτών και συνιδιοκτητών της ιστορικής ψαροταβέρνας "Γαϊτανάρος" στις Κιτριές.

Ο Κώστας Χαλαμπαλάκης μετά το ατύχημα που είχε πριν από κάποια χρόνια, αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και τελικά έφυγε από τη ζωή σήμερα, Κυριακή.

Η κηδεία του θα τελεσθεί το πρωί της Δευτέρας 10 Οκτωβρίου, στον τόπο καταγωγής του τη Γαρίπα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, neakriti.gr. Για τον θάνατο του Κώστα Χαλαμπαλάκη έγραψε δύο λόγια ο συντοπίτης του Χρήστος Βασιλάκης στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook θέλοντας να τον αποχαιρετήσει.

«Ξημέρωσε μία δύσκολη Κυριακή για το χωριό μας και για την ομάδα μας. Έφυγε ο Κώστας μας (Χαλαμπαλάκης). Ο δυναμικός αμυντικός, το γελαστό παιδί, ο δοτικός άνθρωπος η ψυχή της ομάδας. Θα σε θυμόμαστε με αγάπη φίλε. Καλό ταξίδι», αναφέρει στη λεζάντα της δημοσίευσης.

πεθανε-ο-σωτηρησ-δεδεσ-11-10

Ο ελληνικός αθλητισμός θρηνεί - Πέθανε ο Νίκος Αντωνιάδης

Ο θρύλος του ελληνικού βόλεϊ Νίκος Αντωνιάδης άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 74 ετών.

Μια μεγάλη απώλεια θρηνεί το ελληνικό βόλεϊ. Συγκεκριμένα την Κυριακή «έφυγε» από την ζωή ο Νίκος Αντωνιάδης, μια μεγάλο δόξα του αθλήματος.

Δείτε επίσης: Απίστευτο σοκ στην Κω και στον χώρο του μπάσκετ: «Έσβησε» ο 34χρονος Δημήτρης Παπούλης

Αναλυτικά η ΕΟΠΕ αναφέρει τα εξής: «Άλλη μία μεγάλη απώλεια για το Ελληνικό βόλεϊ, καθώς "έφυγε" από τη ζωή την Κυριακή 9 Οκτωβρίου ο Νίκος Αντωνιάδης. Δύο ημέρες μέρες μετά την απώλεια του Δημήτρη Γαϊδατζή, ένας πρώην συμπαίκτης του έφυγε από τη ζωή, σκορπίζοντας θλίψη στο χώρο του βόλεϊ.

Στα 74 του, η μεγάλη δόξα της Ελληνικής Πετοσφαίρισης - και για πολλούς ο κορυφαίος επιθετικός όλων των εποχών - και ο πρώτος Έλληνας αθλητής που πήρε μεταγραφή στο εξωτερικό (από τον Ηρακλή στην Ρασίνγκ Παρί), έχασε τη μεγάλη “μάχη”.

Ο Νίκος Αντωνιάδης ήταν ο κορυφαίος Έλληνας βολεϊμπολίστας εκείνης της εποχής, ξεκίνησε το βόλεϊ από το 6ο γυμνάσιο Θεσσαλονίκης με τον αείμνηστο δάσκαλο Ξενοφώντα Καλογερόπουλο για να γίνει αρχηγός του Ηρακλή και της Εθνικής ομάδας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share