Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Ηχηρές δηλώσεις Μακρυπούλια, Χαλκιά και Σχίζα - «Δε γνωρίζω την πρώτη καταγγέλλουσα - Είναι μανιακός...» (video)

Όσα δήλωσαν οι τρεις τους στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο

11 Οκτωβρίου 2022 12:46
Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Ηχηρές δηλώσεις Μακρυπούλια, Χαλκιά και Σχίζα - «Δε γνωρίζω την πρώτη καταγγέλλουσα - Είναι μανιακός...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άγνοια για τα περιστατικά που έχουν περιγράφει στη δίκη Φιλιππίδη κατέθεσαν πως έχουν οι Ζέτα Μακρυπούλια, Ράνια Σχίζα και Τάσος Χαλκιάς. Ανέφεραν ότι δεν υπήρξε συζήτηση για έξτρα ρόλο στην παράσταση, όπως είχε πει η καταγγέλλουσα για τον λόγο συνάντησης με τον ηθοποιό και παρουσίας της στο θέατρο.

Δείτε επίσης: Ζέτα Μακρυπούλια: «Εξετάζομαι και εδώ;» - Τι δήλωσε μετά την κατάθεσή της στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη (Video)

«Δεν γνωρίζω την καταγγέλλουσα. Γνωρίζω τη μητέρα της. Δε θυμάμαι ούτε το κορίτσι, ούτε να της είπα κάτι. Δεν θυμάμαι το 2008 να την συνάντησα στις τουαλέτες. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι δεν υπήρχε έξτρα ρόλος. Έξι ξεκινήσαμε, έξι τελειώσαμε.

Αν υπήρχε κάποια στιγμή κάποια ιδέα δεν το ξέρω. Δεν θυμάμαι ποτέ να έχω συναντήσει κορίτσι στην τουαλέτα και να έχω πει αυτά. Ζήτω συγγνώμη αλλά δε θυμάμαι κάτι τέτοιο» είπε η Ζέτα Μακρυπούλια κατά την εξέταση της στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Εισαγγελέας: Επιτρεπόταν στις πρόβες να έρχονται τρίτοι και να βλέπουν την παράσταση;

Μάρτυρας: Γενικά απαγορευτεί αλλά εξαρτάται από το σκηνοθέτη.

Εισαγγελέας: Στη συγκεκριμένη παράσταση γινόταν;

Μάρτυρας: Όχι.

Εισαγγελέας: Αν ερχόταν κάποιος θα το παρατηρούσατε;

Μάρτυρας: Φαντάζομαι ότι ίσως ρωτούσα.

«Πολλές φορές υπάρχουν ονόματα ρόλων που αναφέρονται στην παράσταση χωρίς να εμφανίζονται ποτέ. Στη δική μας παράσταση δεν υπήρξε τέτοιος ρόλος. Αν πρέπει να ακουστεί μια φωνή συνήθως το κάνει κάποιος από εμάς δεν παίρναμε έξτρα ηθοποιό. Τουλάχιστον αυτό συμβαίνει στις παραστάσεις που έχω δουλέψει εγώ» είπε η ηθοποιός.

Τι είπαν Σχίζα- Χαλκιάς

Ακολούθησε η κατάθεση της Ράνιας Σχίζα, η οποία ανέφερε: «Δεν έχω καθόλου εικόνα της κοπέλας. Ούτε τη μητέρα της γνωρίζω. Όταν κάνουμε πρόβα, είμαστε εντελώς πάνω στη σκηνή. Όπως και στην παράσταση. Αν ήρθε κάποιος δεν το θυμάμαι. Δεν έχω καθόλου εικόνα και της καταγγέλλουσας. Σίγουρα δεν θυμάμαι να υπήρξε ενόχληση, δεν είχαμε τέτοια».

«Δεν γνωρίζω τίποτα από όλα αυτά. Από την αρχή εξι άτομα ήμασταν. Παρουσία μου δεν έγινε ποτέ καμία συζήτηση για έξτρα ρόλο. Η συνεργασία μας με τον Φιλιππίδη υπήρξε άψογη καλλιτεχνικά. Τον διακατέχει τελειομανία, μπορώ να το πω και μανία» ανέφερε κατά τη δική του κατάθεση ο Τάσος Χαλκιάς.

Νωρίτερα, το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα για ανάκληση της απόφασης του δικαστηρίου με την οποία αντικαταστάθηκε μια ένορκος από αναπληρωματικό, υιοθετώντας την εισαγγελική πρόταση.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share