Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ο Άδωνις γυμνάζεται με την γυμνάστρια «φωτιά» Φαίη Ζακάκου και διατηρείται σε... φόρμα: Ποια ειναι η personal trainer & η καταγγελία "βόμβα" για τον υπουργό (photo-video)

«Ζούμε σε αυτό το κράτος που λέει στο νομοταγή γυμναστή ότι κακώς είναι νομοταγής»

11 Οκτωβρίου 2022 11:50
Ο Άδωνις γυμνάζεται με την γυμνάστρια «φωτιά» Φαίη Ζακάκου και διατηρείται σε... φόρμα: Ποια ειναι η personal trainer & η καταγγελία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η γεννημένη στη Καλαμάτα Φαίη Ζακάκου είναι η γυμνάστρια του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, η οποία έχει στο ενεργητικό της πολλές φωτογραφίσεις με ρούχα και μαγιό και ένα βιντεοκλίπ με τον Λευτέρη Πανταζή. Ενώ, «σκοτωμός» έγινε στον άερα της εκπομπής «Σαββατοκύριακο από τις 6» ανάμεσα στον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Τσίπρα.

Είναι πτυχιούχος δασκάλα χορού, μητέρα δύο παιδιών, ενώ δημιούργησε το πρώτο της κέντρο εκγύμνασης στο Λαγονήσι, το οποίο προσφέρει την υπηρεσία της ηλεκτροδιέγερσης των μυών και ταυτόχρονα σολάριουμ.

Η Φαίη Ζακάκου είναι η personal trainer του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, όπως παρακολουθήσαμε στα βίντεο που η ίδια ανέβασε στο προφιλ της στο TikTok.

Ποια είναι η Φαίη Ζακάκου personal trainer του Αδωνι Γεωργιάδη

Όπως υποστηρίζει, με τα δικά της προγράμματα, ακόμα κι αν κάποιος δεν ακολουθεί κατά γράμμα μια δίαιτα, μπορεί εύκολα να χάσει κιλά και πόντους, μέσα σε 20 λεπτά, με τη μέθοδο της ηλεκτροδιέγερσης.

Σύμφωνα με πελάτες της, η μέθοδος του γρήγορου αδυνατίσματος δεν είναι και τόσο ανώδυνη, καθώς περιλαμβάνει και μια συγκεκριμένη διατροφή που στηρίζεται στην πρωτεϊνη για γρήγορα αποτελέσματα. Η ίδια έχει αρκετούς πιστούς πελάτες που την ακολουθούν.

Μέσα σε ένα χρόνο, η δυναμική γυμνάστρια άνοιξε έναν χώρο εκγύμνασης στο Λαύριο και έναν ακόμη στο Μαρκόπουλο και ετοιμάζεται να ανοίξει και τρίτο, πιθανόν στη Γλυφάδα. Η ίδια «τρέχει» μόνη της και τα τρία καταστήματα. Της αρέσει να προβάλλει τη δουλειά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάπως έτσι φαίνεται να έπεισε τον Άδωνι Γεωργιάδη να αναρτήσει τρία βίντεο, με τον ίδιο να δοκιμάζει τη μέθοδο της ηλεκτροδιέγερσης.

Φαίη Ζακάκου

Η Φαίη Ζακάκου γεννήθηκε στην Καλαμάτα. Από μικρή, της άρεσε να χορεύει, γι’ αυτό αποφάσισε να γίνει δασκάλα χορού. Η πολύχρονη εκγύμνασή της είχε ως αποτέλεσμα να αποκτήσει καλλίγραμμη σιλουέτα.

Έτσι, αποδέχτηκε προτάσεις που της έγιναν για φωτογραφίσεις ρούχων, εσωρούχων και μαγιό και έχει συμμετάσχει και σε βιντεοκλίπ του τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή.

Καταγγελία "βόμβα" για τον Άδωνι και την καυτή γυμνάστρια!

H ανάρτηση του προέδρου του Συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Αττικής κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με τον κ. Κ. Παπούλια να καταγγέλλει δημόσια ότι ο Άδωνις, ο οποίος φρόντισε να αφήσει στο έλεος του θεού τον κλάδο των γυμναστών κατά την διάρκεια της πανδημίας, βάζει πλάτες στην παρανομία και τον αθέμιτο ανταγωνισμό, επιλέγοντας να γυμναστεί σε «κέντρο ευεξίας» το οποίο δεν διαθέτει άδεια γυμναστηρίου!

Διαβάστε αναλυτικά:

«Τι βλέπουμε εδώ;

Είναι ο υπουργός ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης – Adonis Georgiadis που μας είχε κλείσει για ενάμιση χρόνο και άφησε όλο τον κλάδο στο έλεος του Θεού, προσφέροντας επιτρεπτέες προκαταβολές για γέλια τις οποίες τώρα τις επιστρέφουμε φυσικά, σε βίντεο από “κέντρο ευεξίας” – δηλαδή χωρίς άδεια γυμναστηρίου – να γυμνάζεται υπό την καθοδήγηση μίας γυναίκας η οποία αυτοπροσδιορίζεται ως τι άλλο, personal trainer, και όπως γράφει “τον έχει αναλάβει” κιόλας.

Με λίγα λόγια όλοι οι συνάδελφοι περάσαμε από σαράντα κύματα για δύο χρόνια και συνεχίζουμε, με πολλούς από εμάς να χάνουν ακόμα και τις επιχειρήσεις τους, για να βλέπουμε τον αρμόδιο υπουργό να επιδεικνύει περίτρανα τον αθέμιτο ανταγωνισμό.

Ζούμε σε αυτό το κράτος, που λέει στο νομοταγή γυμναστή ότι κακώς είναι νομοταγής, και ταυτόχρονα του τρίβει στη μούρη την παρανομία.

Μας αξίζει; Πιθανόν»

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share