Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Τι άλλαξε στην κατάθεσή της για την Ίριδα η Δήμητρα Πισπιρίγκου - Τα σημάδια στο έξι μηνών μωρό & ο χρόνος της απουσίας της Ρούλας (Video)

Τα τρία «θολά» σημεία της κατάθεσής της

11 Οκτωβρίου 2022 08:31
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Τι άλλαξε στην κατάθεσή της για την Ίριδα η Δήμητρα Πισπιρίγκου -  Τα σημάδια στο έξι μηνών μωρό & ο χρόνος της απουσίας της Ρούλας (Video)
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ενώπιον του ανακριτή βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, για έναν νέο κύκλο καταθέσεων αναφορικά με τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας. Παράλληλα, νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για την ακριβή ώρα θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας προκύπτουν από το βούλευμα παραπομπής σε δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου έφτασε στην Ευελπίδων ντυμένη στα μαύρα ενώ παρά τις επίμονες ερωτήσεις του δημοσιογράφου της πρωινής εκπομπής του AΝΤ1 αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση στην κάμερα για την υπόθεση των νεκρών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, η Δήμητρα Πισπιρίγκου βλέποντας τις φωτογραφίες της μικρής Ίριδας αποκάλυψε στην ανακρίτρια πως βλέπει σημάδια τα οποία τότε, τη στιγμή της ανάνηψης αλλά και το προηγούμενου βράδυ, δεν είχε εντοπίσει στο έξι μηνών μωρό.

Ένα δεύτερο σημαντικό στοιχείο στη νέα κατάθεση της αδερφής της κατηγορούμενης, σύμφωνα πάντα με το Mega, είναι ότι ενώ αρχικά είχε καταθέσει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε λείψει για μισό λεπτό προκειμένου να ελέγξει την Ίριδα που έκλαιγε, τώρα στη νέα κατάθεση διαφοροποιείται δηλώνοντας πως δεν έχει πλήρη αίσθηση του χρόνου.

Κατάθεση Δήμητρας Πισπιρίγκου: Σε ποια σημεία «στάθηκε» η ανακρίτρια

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, η κατάθεση έρχεται σε συνέχεια της δεκάωρης κατάθεσης που είχε δώσει το καλοκαίρι η Δήμητρα Πισπιρίγκου στους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών.

Παρουσιάζει, μάλιστα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον γιατί η ανακρίτρια στάθηκε σε δύο-τρία σημεία όσον αφορά στον θάνατο της Ίριδας. Η ανακρίτρια εστίασε στις αντιφάσεις στις οποίες είχε πέσει η Δήμητρα Πισπιρίγκου για την ώρα θανάτου του βρέφους.

Η αδελφή της κατηγορούμενης φέρεται να είχε ισχυριστεί στους αστυνομικούς ότι βρήκε την Ίριδα νεκρή στις 11.30 το πρωί. Μετά σε τηλεοπτική της συνέντευξη, άλλαξε την ώρα και την έκανε έντεκα παρά τέταρτο και στο τέλος ότι ειδοποιήθηκε το ασθενοφόρο στις 11.37 διότι με την αδελφή της έκαναν ΚΑΡΠΑ.

Ένα άλλο «θολό» σημείο αφορά τις φωτογραφίες που δείχνουν τα σημάδια στη μύτη και γύρω από το στόμα του βρέφους. Η Δήμητρα Πισπιρίγκου φέρεται να είπε για πρώτη φορά, πως αυτά τα σημάδια δεν τα είχε δει το προηγούμενο βράδυ και πως τα είδε το πρωί που έδινε τις πρώτες βοήθειες στο μωρό.

Επίσης, η ανακρίτρια στάθηκε αρκετά και στο πόση ώρα έλειψε η Ρούλα Πισπιρίγκου από το δωμάτιο το δικό της εκείνο το πρωί. Η Δήμητρα Πισπιρίγκου αρχικά είχε πει ότι το μωρό έκλαψε γύρω στις επτά και μισή και πως η αδελφή της πετάχτηκε να το ηρεμήσει και επέστρεψε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Χθες, όμως, στην ανακρίτρια φέρεται να είπε πως δεν θυμάται πόση ώρα έμεινε η αδελφή της με τη μικρή.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share