Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συναγερμός στην Κόρινθο: Βγήκαν μαχαίρια στο 1ο ΕΠΑΛ Λουτρακίου – Τρεις τραυματίες

Πανικός στο σχολικό συγκρότημα!

10 Οκτωβρίου 2022 16:45
Συναγερμός στην Κόρινθο: Βγήκαν μαχαίρια στο 1ο ΕΠΑΛ Λουτρακίου – Τρεις τραυματίες
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοβαρό επεισόδιο με τραυματίες σημειώθηκε σήμερα στο 1ο ΕΠΑΛ Λουτρακίου.

Δείτε επίσης: Συναγερμός στο Αιγάλεω: Ένταση σε ΕΠΑΛ με κάδους απορριμμάτων και μηχανάκια μέσα στο σχολείο - Η στιγμή που έρχονται στα χέρια ο διευθυντής με 16χρονο μαθητή

Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτίας συνεπλάκησαν μαθητές και μάλιστα βγήκαν και μαχαίρια. Το συμβάν, σύμφωνα με το korinthostv.gr έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας, με ασθενοφόρο να σπεύδει στο σχολικό συγκρότημα για να παραλάβει 3 τραυματίες μαθητές.

Γονείς των τραυματιών που διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Κορίνθου, δήλωσαν ότι κάποιo από τα παιδιά, φέρει τραύμα από μαχαίρι. Η πληροφορία αυτή επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα από τους γιατρούς.

Ο έφηβος φέρει τραύματα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα, αλλά και σε άλλα σημεία του σώματος, μετά από τη συμπλοκή των ανηλίκων στο 1ο ΕΠΑΛ Λουτρακίου. Ο νεαρός δεν βρίσκεται σε κίνδυνο, ωστόσο οι γιατροί παρακολουθούν την κατάστασή του και φρόντισαν τα τραύματά του. Την έρευνα για τα αίτια του επεισοδίου έχουν αναλάβει οι αρχές.

Συναγερμός στην Κόρινθο: Βγήκαν μαχαίρια στο 1ο ΕΠΑΛ Λουτρακίου – Τρεις τραυματίες
ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI

Ο έφηβος φέρει τραύματα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα, αλλά και σε άλλα σημεία του σώματος, μετά από τη συμπλοκή των ανηλίκων. Ο ανήλικος μαθητής, ευτυχώς δεν βρίσκεται σε κίνδυνο, ωστόσο οι γιατροί παρακολουθούν την κατάστασή του και φρόντισαν τα τραύματά του. Την έρευνα για τα αίτια του επεισοδίου έχουν αναλάβει οι Αρχές.

Σοκ στον Βόλο: Γυναίκα μπήκε σε σχολείο και απειλούσε πως θα μαχαιρώσει μαθητές

Ένα απίστευτο θρίλερ εκτυλίχθηκε την Παρασκευή (30/9) το πρωί στον Βόλο, όταν μία γυναίκα σε κατάσταση αμόκ μπήκε σε σχολείο και απειλούσε πως θα μαχαιρώσει τους μαθητές.

Όπως αναφέρει το magnesianews.gr η γυναίκα που φώναζε «θα σας φάω, θα σας χτυπήσω» και απειλούσε ότι θα μαχαιρώσει τα παιδιά, δεν εμφάνισε κάποιο αιχμηρό αντικείμενο. Το σχολείο κάλεσε αμέσως την αστυνομία, η οποία συνέλαβε την 42χρονη. Με την ευκαιρία, δείτε το απίστευτο περιστατικό με πατέρα σε σχολείο στον Βόλο.

Σοκ στον Βόλο: Γυναίκα μπήκε σε σχολείο και απειλούσε πως θα μαχαιρώσει μαθητές

Η γυναίκα, με καταγωγή από την Αλβανία στο παραλήρημά της ανέφερε κάτι για κάποιον μαθητή, χωρίς όμως κανείς να μπορέσει να καταλάβει τι έλεγε και τι εννοούσε. Ωστόσο, δεν ήταν μητέρα κάποιου μαθητή του σχολείου.

Όπως έγινε γνωστό και σύμφωνα με το τοπικό Μέσο η 42χρονη είναι χωρισμένη και μητέρα δύο παιδιών. Τα παιδιά της δεν φοιτούν στο σχολείο που εισέβαλε, όμως σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρονται μαθητές του σχολείου να κάνουν bullying σε ένα από τα παιδιά της αλλά και στην ίδια.

Η γυναίκα συνελήφθη και δόθηκε εντολή για ακούσια νοσηλεία.

Έδωσαν 50.000 ευρώ για να... χωρίσουν, on camera διάλυση αρραβώνα στο Αλιβέρι Νέας Ιωνίας (video)

Πενήντα χιλιάδες (50.000) ευρώ. Τόσο τιμολογήθηκε η απώλεια παρθενίας μιας 14χρονης Ρομά, η οποία διέλυσε τον αρραβώνα της με τον μέχρι πρότινος σύντροφό της, ηλικίας 17 ετών.

Δείτε επίσης: Απίστευτο! Γαμπρός στην Ινδία, τύφλα στο μεθύσι, μπέρδεψε τη νύφη με την κουνιάδα και αυτή τον ξεκίνησε στα χαστούκια (Video)

Η οικογένεια του γαμπρού έδωσε αποζημίωση στην οικογένεια της νύφης, καθώς αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και να μην παντρευτούν. Ετσι λοιπόν, όπως επιτάσσει το έθιμο η οικογένεια του αγοριού έπρεπε να αποζημιώσει την οικογένεια του κοριτσιού. Το απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο κι αναρτήθηκε στο TikTok με αποτέλεσμα να γίνει viral και να διαμοιράζεται ολοένα και περισσότερο.

Το deal έγινε στο Αλιβέρι Βόλου, έναν συνοικισμό Ρομά στην Νέα Ιωνία. «Η οικογένεια αποζημιώνει την οικογένεια που έχει το κορίτσι με το ποσό των 50.000 ευρώ. Από σήμερα οι δρόμοι τους είναι ανοιχτοί. Δεν τους πειράζει κανένας. Τελειώνουμε εδώ, αγαπημένα. Θα είμαστε πάλι αδέρφια», ακούγεται να λέει στο βίντεο ο «διαμεσολαβητής» του «διαζυγίου» με τον πατέρα της κοπέλας, κρατώντας τις δεσμίδες με τα λεφτά να λέει «άπαντες ελεύθεροι».

H φωτογραφία από το Instagram που πρόδωσε την πρόταση γάμου

Η Margaret Qualley είπε το ναι και αρραβωνιάστηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Jack Antonoff μετά από σχέση ενός έτους.

Ο μουσικός παραγωγός έκανε τη μεγάλη ερώτηση και όπως φαίνεται το ζεύγος πρόκειται να παντρευτεί σύντομα, επιβεβαίωσε μια πηγή στο People τη Δευτέρα.

Ο Antonoff, 38, και ο Qualley, 27, πυροδότησαν για πρώτη φορά τις φήμες των αρραβώνων τους όταν η ηθοποιός του «Maid» εθεάθη να φοράει κάτι που έμοιαζε με ένα αστραφτερό δαχτυλίδι αρραβώνων ενώ παρευρίσκονταν στο Φεστιβάλ των Καννών για την πρεμιέρα της ταινίας της «Stars at Noon» την περασμένη Τετάρτη.

Κι ενώ ήταν μαζί από πέρυσι το καλοκαίρι, μόλις τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους έκαναν την πρώτη τους μεγάλη δημόσια εμφάνιση μαζί στα Critics’ Choice Awards 2022.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share