Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Νέα φρίκη στο κέντρο της Αθήνας: Σεσημασμένος παιδόφιλος κακοποιούσε αδελφάκια 7 και 8 ετών - Τα δελέαζε με χρηματική αμοιβή

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

10 Οκτωβρίου 2022 14:14
Νέα φρίκη στο κέντρο της Αθήνας: Σεσημασμένος παιδόφιλος κακοποιούσε αδελφάκια 7 και 8 ετών - Τα δελέαζε με χρηματική αμοιβή
Φωτογραφία αρχείου: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέα σοκαριστική υπόθεση κακοποίησης ανηλίκων στο κέντρο της Αθήνας -και ειδικότερα στον Άγιο Παντελεήμονα- ήρθε στο φως με δράστη έναν 63χρονο παιδόφιλο και θύματα δύο αγόρια, 7 και 8 ετών.

Ο δράστης φέρεται να κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των παιδιών, που είναι αδέλφια, και στη συνέχεια να τα οδηγήσει σπίτι του αναγκάζοντάς τα έναντι χρηματικής αμοιβής να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. ο δράστης είναι γνώριμος των Αρχών, αφού έχει συλληφθεί κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα. Κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους και γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής. σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 63χρονου ημεδαπού, για γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους και γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Ο 63χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη βραδινές ώρες της 9-10-2022 στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.). Ο 63χρονος κατηγορείται ότι διέπραξε τις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις σε βάρος δύο ανήλικων αγοριών στην Αθήνα. Ο κατηγορούμενος έχει συλληφθεί και στο παρελθόν για αδικήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Φρίκη για τους βιασμούς της 12χρονης στον Κολωνό: «Αρρωστημένος κύκλος παιδόφιλων γύρω από τον 53χρονο» - Πάνω από 200 οι παιδεραστές (video)

Στον ανακριτή οδηγούνται το πρωί τη Δευτέρας (10/10) οι δύο άνδρες που κατηγορούνται για τη σεξουαλική κακοποίηση μιας 12χρονης στον Κολωνό - μια υπόθεση απόλυτης φρίκης που καταδεικνύει το απίστευτο μέγεθος κοινωνικής παθογένειας.

Το κοριτσάκι ζούσε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του 53χρονου ιδιοκτήτη καταστήματος, στο οποίο δούλευε για να βοηθήσει οικονομικά την οκταμελή οικογένειά της. Ο ίδιος κατηγορείται ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά και την βιντεοσκοπούσε, ενώ αναρτούσε και πορνογραφικό υλικό στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 53χρονος μέσω ψεύτικου προφιλ σε social media έστελνε φωτογραφίες της ανήλικης σε διάφορα άτομα και αναζητούσε πελάτες. Πιο συγκεκριμένα, αξιωματικοί εντόπισαν τα ψεύτικα προφίλ που είχε δημιουργήσει, με πλήθος βίντεο και γυμνών φωτογραφιών της ανήλικης, ενώ είδαν και τις συνομιλίες που είχε ο 53χρονος με παιδεραστές που πλήρωναν για να συνευρεθούν με το παιδί.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η συστηματική κακοποίηση της 12χρονης αποκαλύφθηκε όταν συγγενικό της άτομο διαπίστωσε στο κινητό της κάποια «ύποπτα» μηνύματα και ενημέρωσε την μητέρα της, η οποία επίσης εργαζόταν στο κατάστημα του 53χρονου.

Έπειτα από έρευνες, η ΕΛΑΣ συνέλαβε το Σάββατο τον 53χρονο ιδιοκτήτη καταστήματος, καθώς και ένα 42χρονο φίλο του που τον πλήρωνε για να κακοποιεί σεξουαλικά το παιδί. Και οι δύο κατηγορούνται για κακουργηματικές πράξεις.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share