Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Φρίκη για τους βιασμούς της 12χρονης στον Κολωνό: «Αρρωστημένος κύκλος παιδόφιλων γύρω από τον 53χρονο» - Πάνω από 200 οι παιδεραστές (video)

«Σκανάρει» τα μηνύματα η ΕΛΑΣ

10 Οκτωβρίου 2022 11:12
Φρίκη για τους βιασμούς της 12χρονης στον Κολωνό: «Αρρωστημένος κύκλος παιδόφιλων γύρω από τον 53χρονο» - Πάνω από 200 οι παιδεραστές (video)
Φωτογραφία δεξιά: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στον ανακριτή οδηγούνται το πρωί τη Δευτέρας (10/10) οι δύο άνδρες που κατηγορούνται για τη σεξουαλική κακοποίηση μιας 12χρονης στον Κολωνό - μια υπόθεση απόλυτης φρίκης που καταδεικνύει το απίστευτο μέγεθος κοινωνικής παθογένειας.

Το κοριτσάκι ζούσε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του 53χρονου ιδιοκτήτη καταστήματος, στο οποίο δούλευε για να βοηθήσει οικονομικά την οκταμελή οικογένειά της. Ο ίδιος κατηγορείται ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά και την βιντεοσκοπούσε, ενώ αναρτούσε και πορνογραφικό υλικό στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 53χρονος μέσω ψεύτικου προφιλ σε social media έστελνε φωτογραφίες της ανήλικης σε διάφορα άτομα και αναζητούσε πελάτες. Πιο συγκεκριμένα, αξιωματικοί εντόπισαν τα ψεύτικα προφίλ που είχε δημιουργήσει, με πλήθος βίντεο και γυμνών φωτογραφιών της ανήλικης, ενώ είδαν και τις συνομιλίες που είχε ο 53χρονος με παιδεραστές που πλήρωναν για να συνευρεθούν με το παιδί.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η συστηματική κακοποίηση της 12χρονης αποκαλύφθηκε όταν συγγενικό της άτομο διαπίστωσε στο κινητό της κάποια «ύποπτα» μηνύματα και ενημέρωσε την μητέρα της, η οποία επίσης εργαζόταν στο κατάστημα του 53χρονου.

Έπειτα από έρευνες, η ΕΛΑΣ συνέλαβε το Σάββατο τον 53χρονο ιδιοκτήτη καταστήματος, καθώς και ένα 42χρονο φίλο του που τον πλήρωνε για να κακοποιεί σεξουαλικά το παιδί. Και οι δύο κατηγορούνται για κακουργηματικές πράξεις.

Πάνω από 200 παιδεραστές επικοινώνησαν με τον 53χρονο - «Σκανάρει» τα μηνύματα η ΕΛΑΣ

Τα στοιχεία που βλέπουν το φως τη δημοσιότητας πραγματικά σοκάρουν: Πάνω από 200 άνδρες επικοινώνησαν με τον μαστρωπό 53χρονο, προκειμένου να μάθουν πληροφορίες και να κλείσουν ραντεβού με την 12χρονη.

Όπως είπε η ανήλικη στους αστυνομικούς, ο 53χρονος την απειλούσε με ένα όπλο και τη βίαζε μέσα στην επιχείρησή του συστηματικά, ενώ μέσω social media «ψάρευε» τους πελάτες που έναντι αμοιβής – που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν 50 έως 70 ευρώ - κακοποιούσαν σεξουαλικά και συστηματικά την 12χρονη

Σημειώνεται πως οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ανηλίκων προσπάθησαν να «χαρτογραφήσουν» τα σημεία όπου το κορίτσι έπεσε θύμα βιασμού. Το ένα είναι το κατάστημα του 53χρονου, το άλλο ένας χώρος που ακόμα δεν έχει προσδιοριστεί και το τρίτο αυτοκίνητα.

Αυτό που θυμάται το κορίτσι είναι ότι -με τη μεσολάβηση του συλληφθέντα- τη μετέφεραν σε δωμάτια και αυτοκίνητα, όπου τη βίαζαν. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ουδέποτε το παιδί είχε πάρει χρήματα από αυτούς τους άντρες. Τα χρήματα παραδίδονταν στον 53χρονο.

Αστυνομικές πηγές εξηγούν ότι «υπήρχε ένας αρρωστημένος κύκλος παιδόφιλων γύρω από τον 53χρονο», ενώ στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών θα σαρωθούν όλες οι κλήσεις, όλα τα μηνύματα αλλά και όλες οι επαφές του μέσω του ψεύτικου προφίλ που είχε δημιουργήσει για να αλιεύει «πελάτες».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share