Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου: Η αντίδραση της αδερφής της στις κάμερες - Μεταβαίνει στον ανακριτή για κατάθεση (video)

Συνοδεία δικηγόρου κατεύθασε στην πρώην Σχολή Ευελπίδων

10 Οκτωβρίου 2022 10:51
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου: Η αντίδραση της αδερφής της στις κάμερες - Μεταβαίνει στον ανακριτή για κατάθεση (video)
Πηγή φωτογραφίας: ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου έφτασε το πρωί της Δευτέρας (10/10) στην πρώην Σχολή Ευελπίδων, ώστε να καταθέσει στην ανακρίτρια για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας.

Ντυμένη στα μαύρα και με μαύρη μάσκα προστασίας, η αδερφή της Ρούλας αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωσε στην κάμερα του «Πρωινό» και τον Γιάννη Μαλλιαρό. Η ίδια συνοδευόταν μόνο από μία δικηγόρο, από το δικηγορικό γραφείο του κ. Κούγια.

«Σταυρώνει» τη Ρούλα Πισπιρίγκου το βούλευμα-καταπέλτης για την ώρα θανάτου της Τζωρτζίνας: «Έσβησε στις 14:28 και όχι στις 15:50...» (video)

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για την ακριβή ώρα θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας προκύπτουν από το βούλευμα παραπομπής σε δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που εμπεριέχονται στο βούλευμα που παραπέμπει σε δίκη τη μητέρα τριών κοριτσιών από την Πάτρα, αμέσως μετά την πρόταση του εισαγγελέα, οι δικηγόροι του πατέρα των τριών παιδιών κατέθεσαν στο δικαστικό συμβούλιο υπόμνημα με το οποίο ζητούσαν τη διευκρίνιση της ώρας πραγματικού θανάτου της 9χρονης καθώς στην εισαγγελική πρόταση αναφερόταν ο χρόνος που επίσημα κηρύχθηκε νεκρή, δηλαδή τη στιγμή που ιατρικώς κρίθηκε ότι η συνέχιση της ανάνηψης δεν θα είχε αποτέλεσμα.

Δείτε επίσης: "Καρφί" Αγγελικής Νικολούλη για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Νιώθω ακόμα... Όλα αυτά και άλλα που δεν λέγονται...»

Το δικαστικό συμβούλιο λαμβάνοντας υπόψη τις παρατηρήσεις του συνηγόρου που αναφέρονται στο υπόμνημα, διευκρίνισε ότι ο χρόνος πραγματικού θάνατο της Τζωρτζίνας είναι 14:28 και όχι 15:50 που αναγράφεται ως επίσημη ώρα θανάτου της. Πρόκειται για μία σημαντική διευκρίνηση καθώς στις 14:28 στο δωμάτιο νοσηλείας του 9χρονου κοριτσιού βρισκόταν μόνο η μητέρα του.

Με κεταμίνη και όχι με ασφυκτικό θάνατο

Παράλληλα, σύμφωνα με το βούλευμα, η απόπειρα δολοφονίας της Τζωρτζίνας τον Απρίλιο του 2021 έγινε με κεταμίνη και όχι με ασφυκτικό τρόπο. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα Real News, υπήρξε εγκληματικό σχέδιο προκειμένου η μητέρα να δολοφονήσει την 9χρονη κόρη, όπως αναφέρεται στο περιεχόμενο του βουλεύματος για τη Ρούλα Πισπιριγκου.

Ο τρόπος περιγράφεται ως εγκληματική ενέργεια, και η Πισπιρίγκου ως προσωπικότητα επικίνδυνη να προκαλέσει κακό ακόμη και στους ''δικούς'' της ανθρώπους. Στις 42 σελίδες του βουλεύματος του Συμβουλίου πλημμελειοδικών Αθηνών που δίνει παράταση της προφυλάκισης για ακόμη ένα εξάμηνο, το παραπεμπτικό βούλευμα αποκαλύπτει ότι η κατηγορούμενη αξιολογείται ως «επικίνδυνη», αλλά και ως «ύποπτη φυγής».

Η Πισπιρίγκου, εκτός από την δολοφονία της Τζωρτζίνας τον Ιανουάριο του 2022, κατηγορείται πλέον και για απόπειρα δολοφονίας της τον Απρίλιο του 2021 στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, όπου φέρεται να της χορήγησε κεταμίνη σε υγρή μορφή μέσω του όρου που έφερε με σκοπό να προκαλέσει ταχεία κατάρρευση της καρδιοαναπνευστικής λειτουργίας και εν τέλει τον θάνατο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share