Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νίκαια: Σοκ με την αρπαγή 14χρονης στη μέση του δρόμου για δεύτερη φορά

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση!

10 Οκτωβρίου 2022 08:37
Νίκαια: Σοκ με την αρπαγή 14χρονης στη μέση του δρόμου για δεύτερη φορά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε εξέλιξη βρίσκεται το θρίλερ με την αρπαγή της 14χρονης Μαρκέλλας από την περιοχή της Νίκαιας, με το χαμόγελο του παιδιού να εκδίδει ανακοίνωση. Σοκ έχει προκαλέσει, επίσης, η υπόθεση 66χρονου που μαχαίρωσε με φαλτσέτα τη σύζυγό του.

Το βράδυ της Παρασκευής η 14χρονη απήχθη για δεύτερη φορά.

Την Παρασκευή, περίπου στις 9.30 το βράδυ, η κοπέλα, πήγαινε με την αδερφή της στον φούρνο της γειτονιάς. Εκείνη τη στιγμή σταματά ένα αυτοκίνητο και βγήκαν από αυτό περίπου 6 άτομα, μεταξύ αυτών και ένας 32χρονος παντρεμένος με δύο παιδιά, και χωρισμένος πρόσφατα, ο οποίος φλέρταρε την κοπέλα.

Ο άνδρας άρπαξε το κορίτσι, το έβαλε με τη βία μέσα στο αυτοκίνητο του και απομακρύνθηκαν με μεγάλη ταχύτητα, ενώ πρώτα χτύπησαν την μεγαλύτερη αδερφή.

Η πρώτη αρπαγή της κοπέλας συνέβη πριν από 20 μέρες, όταν πήγαινε το πρωί στο σχολείο η 14χρονη από τον ίδιο τον 32χρονο, με τον ίδιο τρόπο. Ο 32χρονος άρπαξε τότε το κορίτσι, και το βίασε σε ένα υπόγειο. Έπειτα από παρέμβαση του αδερφού του, εγκατέλειψε το κορίτσι την επόμενη μέρα στις 3 το μεσημέρι στην πλατεία της περιοχής.

Τρομακτικό βίντεο τη στιγμή που αρπάζουν μωρό από καρότσι του σούπερ μάρκετ – Οι γονείς είχαν γυρισμένη πλάτη

Τις σοκαριτικές στιγμές που μια γυναίκα αρπάζει ένα μωρό από ένα καρότσι του σούπερ μάρκετ, την ώρα που οι γονείς είχαν γυρίσει την πλάτη τους, καταγράφει ένα βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από κατάστημα στη Νότια Αφρική. Δύο εβδομάδες πριν είχε συμβεί ένα ακόμη ανάλογο περιστατικό.

Στο βίντεο φαίνεται μια γυναίκα να περπατά ήρεμα στον διάδρομο του σούπερ μάρκετ στο Πορτ Ελίζαμπεθ και όταν φτάνει στο καρότσι της 23χρονης μητέρας και του 28χρονου πατέρα, ξαφνικά, παίρνει το μωρό στην αγκαλιά της.

Δείτε επίσης: «Είμαι αθώα» – Συντετριμμένη η νοσηλεύτρια για το μωρό που γεννήθηκε νεκρό (video)

Στη συνέχεια, η γυναίκα – η οποία συνελήφθη προτού καταφέρει να βγει από το σούπερ μάρκετ μαζί με έναν φερόμενο συνεργό, απομακρύνεται από το σημείο. Ελάχιστες στιγμές αργότερα οι γονείς γύρισαν για να βάλουν κάποια τρόφιμα στο καρότσι και είδαν ότι η κόρη τους είχε εξαφανιστεί. Άρχισαν να ουρλιάζουν για βοήθεια.

Ο πατέρας γρήγορα έτρεξε στην πόρτα του καταστήματος και ενημέρωσε τον σεκιουριτά ότι είχαν αρπάξει το παιδί του. Τότε μια γυναίκα πλησίασε τον πατέρα σε απόγνωση και του έδειξε την κόρη του στην αγκαλιά της φίλης της, υποστηρίζοντας ότι «ήταν όλα ένα αστείο».

Οι γονείς, οι οποίοι δεν γνωρίζουν τις δύο γυναίκες ηλικίας 51 και 56 ετών, άρπαξαν πίσω την κόρη τους και ζήτησαν να κληθεί η αστυνομία. Και οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν ως ύποπτες για απόπειρα απαγωγής και μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου επέμειναν ότι «απλώς έκαναν πλάκα».

Το περιστατικό σημειώνεται μόλις 18 ημέρες μετά από ένα παρόμοιο, με τη μητέρα δύο παιδιών Danielle Wolff να αναρτά βίντεο από την κάμερα ασφαλείας με τις στιγμές που αρπάζουν το κοριτσάκι της από κατάστημα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share