Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στον Βόλο: Νεαρή έπαθε ανακοπή και κατέρρευσε - Τα 20 δραματικά λεπτά για να την επαναφέρουν στη ζωή

Στην αίθουσα ανάνηψης του Νοσοκομείου δόθηκε μεγάλος αγώνας με ευτυχές αποτέλεσμα

9 Οκτωβρίου 2022 17:19
Θρίλερ στον Βόλο: Νεαρή έπαθε ανακοπή και κατέρρευσε - Τα 20 δραματικά λεπτά για να την επαναφέρουν στη ζωή
Πηγή φωτογραφίας: ΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΥΡΛΗΣ / Eurokinissi Sports
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αίσια έκβαση είχε η περιπέτεια μιας νεαρής κοπέλας στον Βόλο, η οποία κατέρρευσε χθες το απόγευμα ύστερα από έντονη αδιαθεσία, με αποτέλεσμα την άμεση ακομιδή της στο Νοσοκομείο Βόλου.

Όπως έγινε γνωστό, η κοπέλα βρισκόταν μαζί με την παρέα της σε πιτσαρία κοντά στην παραλία, όταν ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις της μπροστά στα μάτια των φίλων της. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την μετέφερε άμεσα στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Ο Θέμης Παπαδημητρίου, εθελοντής της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, περιγράφει για το περιστατικό: «Στις 17.00 το απόγευμα, σε γνωστή πιτσαρία του Βόλου έτυχα σε περιστατικό ανακοπής νεαρής κοπέλας με βηματοδότη που έτρωγε με την παρέα της.

Οι προσπάθειες που κάναμε σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ που έφτασε "σφαίρα" στο σημείο ήταν απίστευτα "χειρουργικές" κάνοντας μαλάξεις και χρήση απινιδωτή. Ακόμη και στην αίθουσα ανάνηψης του Νοσοκομείου δόθηκε μεγάλος αγώνας με ευτυχές αποτέλεσμα, μετά από 20 λεπτά, η κοπέλα να ανταποκριθεί».

Ραγίζουν καρδιές στην Λευκάδα: Η συγκινητική ιστορία πίσω από την τραγωδία με το 4χρονο αγγελούδι που έχασε τη ζωή του (video)

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Λευκάδα, και συγκεκριμένα το χωριό Εγκλουβή, λόγω της οικογενειακής τραγωδίας που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (9/10), όταν ο 4χρονος Φλοριάν καταπλακώθηκε από το τρακτέρ που οδηγούσε ο πατέρας του.

O 30χρονος πατέρας του θέλησε να πάει με το τρακτέρ στον Άγιο Δονάτο πιθανόν για να μαζέψει ξύλα. Ο μικρός Φλοριάν επέμενε να πάει μαζί του, καθώς -όπως αναφέρει το lefkadapress.gr- τού είχε μεγάλη αδυναμία, με αποτέλεσμα τελευταίος να υποχωρήσει και να τον πάρει μαζί του.

Λίγη ώρα αργότερα, κατά τις 21.00, το τρακτέρ για άγνωστους λόγους ανατράπηκε με αποτέλεσμα τον θάνατο του 4χρονου, τον τραυματισμό του πατέρα του και του 16χρονου ανιψιού του.

Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο νοσοκομείο της Λευκάδας λυγίζουν ακόμη και σίδερα. Χάθηκε ο Φλοριάν, χάθηκε η ζωή των γονιών του. Μετά τη διαδικασία της νεκροψίας ο μικρός άγγελος θα ταξιδέψει στην Αλβανία, στην τελευταία του κατοικία.

Η ιστορία του 4χρονου

Όταν ο Φλοριάν γεννήθηκε με πρόβλημα στην καρδιά, ο πατέρας έβαλε σκοπό της ζωής του να γίνει καλά το παιδί του. Δούλευε νύχτα – μέρα για να μπορέσει να εξασφαλίσει τα χειρουργεία και ό, τι άλλο χρειαζόταν ο μικρός. Και τα είχε καταφέρει. Το παιδί πήγαινε καλά, είχε αρχίσει και το σχολείο.

«Ο μικρός ήταν ένα υπέροχο πλάσμα. Σε κοίταζε στα μάτια και το αγαπούσες μόνο από τον τρόπο που σε κοίταζε» ήταν το μήνυμα ενός φίλου που έτυχε να γνωρίζει την οικογένεια, σύμφωνα με την ιστοσελίδα lefkadapress.gr.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share