Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ανείπωτη τραγωδία και αναπάντητα ερωτήματα στην Κρήτη: Αγοράκι 3 ετών πνίγηκε σε πισίνα (video)

Θλίψη για το νέο τραγικό γεγονός στο Ρέθυμνο

8 Οκτωβρίου 2022 21:09
Ανείπωτη τραγωδία και αναπάντητα ερωτήματα στην Κρήτη: Αγοράκι 3 ετών πνίγηκε σε πισίνα (video)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε τραγωδία εκτυλίχθηκαν οι διακοπές μίας τριμελής οικογένειας από τη Γερμανία στην Κρήτη καθώς το 3χρονο αγοράκι τους έχασε την ζωή του.

Σύμφωνα με το cretapost, όλα συνέβησαν την περασμένη Δευτέρα όταν το μικρό παιδί εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στη πισίνα του δωματίου AirBnB που είχαν ενοικιάσει οι γονείς του στο Ρέθυμνο. Άμεσα το παιδί μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η αστυνομία που πραγματοποιεί έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος.

Τραγωδία στη Λευκάδα: Νεκρό 4χρονο αγοράκι - Το καταπλάκωσε τρακτέρ

Τραγωδία σημειώθηκε στο χωριό Εγκλουβή στη Λευκάδα, χθες το βράδυ, όταν λίγο πριν τις εννέα για άγνωστους λόγους ανατράπηκε τρακτέρ με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα αγοράκι 4 ετών και να τραυματιστεί ένα 16χρονο αγόρι που, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ήταν πάνω στο μηχάνημα.

Τραυματισμένος αλλά όχι βαριά και ο οδηγός του τρακτέρ πατέρας του άτυχου παιδιού και θείος του 16χρονου. Το τρακτέρ ανατράπηκε στον δύσβατο ορεινό δρόμο για τον Άγιο Δονάτο. Δύο ασθενοφόρα έσπευσαν για να παραλάβουν τους τραυματίες αλλά δυστυχώς το μικρό παιδί δεν τα κατάφερε. Παράλληλα, σε κλίμα οδύνης πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η κηδεία του άτυχου μεταλλειολόγου - μηχανικού που «έχασε» τη ζωή του σε μεταλλείο Βωξίτη στη Φωκίδα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share