Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φρίκη στην Αθήνα: 53χρονος βίαζε και εξέδιδε ανήλικο κοριτσάκι υπό την απειλή όπλου - Το μαρτύριο του παιδιού στα χέρια του δράστη (video)

Δύο συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση που σοκάρει την κοινή γνώμη

8 Οκτωβρίου 2022 17:31
Φρίκη στην Αθήνα: 53χρονος βίαζε και εξέδιδε ανήλικο κοριτσάκι υπό την απειλή όπλου - Το μαρτύριο του παιδιού στα χέρια του δράστη (video)
Φωτογραφία αριστερά: ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αποτροπιασμό προκαλεί ο βιασμός ανήλικης στην Αθήνα από έναν 53χρονο άνδρας ο οποίος διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τη μητέρα της. Ο δράστης φέρεται να βίαζε το ανήλικο κορίτσι υπό την απειλή όπλου και χρησιμοποιώντας διάφορες απειλές την εξέδιδε.

Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη τόσο του ίδιο όσο κι ενός 42χρονου ο οποίος πλήρωνε τον 53χρονο για να συνευρίσκεται με το άτυχο κορίτσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, 53χρονος, που έχει φιλικές σχέσεις με τη μητέρα του κοριτσιού, διατηρεί ένα εμπορικό μαγαζί στην Αθήνα, όπου το παιδί πήγαινε να βοηθήσει στον ελεύθερο χρόνο του, από τον περασμένο Απρίλιο έως τον Αύγουστο. Αυτό αποτέλεσε και την αφορμή ώστε ο δράστης να προσεγγίσει την ανήλικη και στη συνέχεια με διάφορες απειλές να την κακοποιεί και να την εκμεταλλεύεται.

Δείτε επίσης: Κόρινθος: Ξεσπά ο πατέρας της 28χρονης - «Αν είχα όπλο θα το τραβούσα!» (Video)

αστυνομια-αθηνα-δυο-συλληψεισ-βιασμοσ-ανηλικησ-8-10
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Σε συλλήψεις δύο ατόμων, ηλικίας 53 και 42 ετών, προχώρησαν οι Αρχές το βράδυ της Παρασκευής. Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης και άλλα αδικήματα.

Σε βάρος του 53χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένης περίπτωσης κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο και παράνομη βία σε βάρος ανήλικου, ενώ σε βάρος του 42χρονου για το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται ότι διέπραξαν τις ανωτέρω –κατά περίπτωση- αξιόποινες πράξεις σε βάρος ανήλικης στην Αθήνα.

Στην κατοχή του 53χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, 2 φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος και στην κατοχή του 42χρονου φορητός υπολογιστής και 2 usb .

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share