Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θρίλερ στα Jumbo: Πτώση ασανσέρ με επιβαίνοντες σε κατάστημα της αλυσίδας

Σοβαρά τραυματίες οι δύο εκ των τριών

8 Οκτωβρίου 2022 14:10
Θρίλερ στα Jumbo: Πτώση ασανσέρ με επιβαίνοντες σε κατάστημα της αλυσίδας
Πηγή φωτογραφίας: EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοβαρό ατύχημα έγινε πριν από λίγο στα Jumbo στο Παγκράτι, που βρίσκονται στην γωνία της Φιλολάου με την Εμπεδοκλέους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, τρεις εργαζόμενοι βρίσκονταν μέσα σε ασανσέρ εμπορευμάτων όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το ασανσέρ έπεσε.

Δύο εκ των τριών έχουν τραυματιστεί σοβαρά. Μεταφέρονται οι δύο τραυματίες στο Λαϊκό Νοσοκομείο και ο τρίτος στο ΚΑΤ. Οι τρεις υπάλληλοι ήταν μέσα στο ασανσέρ και πιθανότητα κόπηκε ο ιμάντας που συγκρατεί το ασανσέρ και έπεσε δύο ορόφους κάτω με ταχύτητα.

Δείτε επίσης: Μεγάλος «πονοκέφαλος» για τα Jumbo - Ταραχή μετά τις τελευταίες εξελίξεις

τζαμπο-ατυχημα-παγκρατι-ασανσερ-τραυματιεσ-8-10
EUROKINISSI

Απειλεί τα Jumbo: Πάμφθηνα προϊόντα, εξαιρετική ποιότητα - Η εταιρία κολοσσός που ήρθε στην Ελλάδα!

Τα Jumbo υποδέχονται έναν νέο ανταγωνιστή στην ελληνική αγορά, την Pepco, η οποία ξεκίνησε να λειτουργεί σήμερα, Πέμπτη στο Piraeus Retail Park στη συμβολή Πειραιώς και Λεωφ. Κηφισού.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το capital.gr, πρεμιέρα στην Ελλάδα κάνει η επονομαζόμενη ως «πολωνική Jumbo», η Pepco, σήμερα, με το πρώτο της κατάστημα να βρίσκεται στο εμπορικό πάρκο της οδού Πειραιώς, που ανήκει στην Trade Estates ΑΕΕΑΠ, θυγατρική του ομίλου Φουρλή.

Η Ελλάδα είναι η 17η ευρωπαϊκή αγορά στην οποία δραστηριοποιείται, αποτελώντας μία άμεσα ανταγωνιστική επιχείρηση τόσο προς τη Jumbo, με είδη σπιτιού που διαθέτει στα ράφια της, καθώς και με βρεφικά, γυναικεία αλλά και ανδρικά ρούχα.

Ανταγωνιστές της, ωστόσο, είναι και οι μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ, όπως για παράδειγμα ο Σκλαβενίτης, που διαθέτει ανάλογα προϊόντα -ρούχα και είδη σπιτιού- στην κατηγορία προϊόντων bazaar, αλλά και η Lidl που επίσης διατηρεί ένα σημαντικό μέρος του κωδικολογίου της με προϊόντα για το σπίτι και είδη ρουχισμού.

Από τον κύκλο των ανταγωνιστών της δεν λείπουν παραδοσιακές αλυσίδες ειδών ένδυσης, όπως οι Zara και H&M. Στα βασικά χαρακτηριστικά της Pepco είναι το γεγονός ότι η μέση τιμή στο σύνολο των προϊόντων της ανέρχεται στα 10 ευρώ, ενώ το ακριβότερο προϊόν που διαθέτει στα ράφια της εκτιμάται στα 30 ευρώ. Το σύνολο των προϊόντων στην ελληνική αγορά αριθμεί 4.000 προϊόντα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share