Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023

Πύργος: «Δεν το πιστεύω πως έζησα με τόσο ξύλο» λέει η ηλικιωμένη που τα έβαλε με επίδοξο ληστή

Τη χτύπησε με σίδερο και την έστειλε στο νοσοκομείο

7 Οκτωβρίου 2022 22:45
Πύργος: «Δεν το πιστεύω πως έζησα με τόσο ξύλο» λέει η ηλικιωμένη που τα έβαλε με επίδοξο ληστή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονίζει ηλικιωμένη που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με επίδοξο ληστή που εισέβαλε στο σπίτι της στον Πύργο. Η γυναίκα βρήκε το κουράγιο και πάλεψε μαζί του, αναγκάζοντάς τον να τραπεί σε φυγή. Την ίδια ώρα σοκάρει η μητέρα θύματος από φονική ληστεία στη Θεσσαλονίκη.

Η γυναίκα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, μετά τα χτυπήματα που της προκάλεσε ο κακοποιός σε όλο της το σώμα.

«Μου το έσπασε από πάνω, όπως με ταρακούναγε, φάε και τούτη, φάει κι εκείνη, και μου έχωσε μια μαχαιριά εδώ κι έχει κάνει μια τρύπα... και το κεφάλι μου, ραμμένο από 'δω μέχρι την κορυφή...» είπε η ηλικιωμένη περιγράφοντας τα όσα έζησε, στο Star.

«Χθες έδωσε μία στην πόρτα, δεν πρόλαβα εγώ, τα έχασα με τέτοια δύναμη, και μπήκε μέσα και ήταν κουκουλωμένος. Άρχισε να σπρώχνει και να με χτυπάει "τα λεφτά γρήγορα, τα χρυσαφικά σου γρήγορα"» είπε η άτυχη γυναίκα.

Δείτε το βίντεο:

Ο δράστης όταν η ηλικιωμένη γυναίκα δεν υπάκουσε στις εντολές του, άρχισε να τη χτυπά με ένα σίδερο στο κεφάλι και σε όλο της το σώμα.

«Αφού είδε ότι δεν κάνει τίποτα, κράταγε κι ένα σίδερο και άρχισε να με χτυπάει στο κεφάλι πίσω, με έχουνε ράψει μέχρι το σβέρκο, το αίμα άρχισε να πετάγεται, γεμάτο το σπίτι μέσα» πρόσθεσε.

«Φώναζα δυνατά με όλη μου τη δύναμη, βοήθεια, βοήθεια, βοήθεια, κι αυτός φοβήθηκε, άκουσε αυτοκίνητο απ' έξω κι έφυγε. Τώρα πώς έφυγε, δεν ξέρω. Νόμιζε ότι με σκότωσε;» συμπλήρωσε η γυναίκα.

«Πώς έζησα, δεν το πιστεύω αυτό το πράγμα. Δεν το περίμενα ότι ζει άνθρωπος με τόσο ξύλο. Βγήκα σιγά-σιγά κι αυτός ήταν κρυμμένος, δεν είναι η πρώτη φορά, δεύτερη φορά ήρθε η ασφάλεια και το προλάβαμε, την τρίτη φορά άνοιξαν τα κεραμίδια από πάνω και μπήκανε μέσα» κατέληξε.

Οι αστυνομικοί από την περιγραφή που έδωσε η ηλικιωμένη γυναίκα κατάφεραν να εντοπίσουν τον επίδοξο ληστή και να τον συλλάβουν.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share