Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρίκη στη Ρόδο: “Δράκος” του Instagram εξανάγκασε 15χρονη να του στείλει γυμνές φωτογραφίες

Νέα σοκαριστική υπόθεση

7 Οκτωβρίου 2022 15:08
Φρίκη στη Ρόδο: “Δράκος” του Instagram εξανάγκασε 15χρονη να του στείλει γυμνές φωτογραφίες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέα σοκαριστική υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης μιας ανήλικης, αυτή τη φορά στη Ρόδο καθώς “Δράκος” του Instagram κατόρθωσε, με απειλές κατά της ζωής μελών της οικογένειας της και της ίδιας, να πείσει μια 15χρονη να του αποστείλει γυμνές της φωτογραφίες. Με την ευκαιρία, δείτε διαολόγους που αφορούν κύκλωμα revenge porn.

Η έρευνα για την υπόθεση βρίσκεται από χθες Πέμπτη σε πλήρη εξέλιξη με τις αρχές να εξετάζουν εξονυχιστικά κάθε πτυχή της καταγγελίας.

“Δράκος” του Instagram: Εξανάγκασε 15χρονη να του στείλει γυμνές φωτογραφίες

Πιο συγκεκριμένα, μια 15χρονη κατήγγειλε την Τετάρτη στο Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού ότι πριν από λίγες ημέρες δέχτηκε ένα αίτημα φιλίας στον λογαριασμό της στο Instagram από ένα άγνωστο σ’ αυτήν άτομο με το οποίο άρχισε να συνομιλεί.

Φρίκη στη Ρόδο: “Δράκος” του Instagram εξανάγκασε 15χρονη να του στείλει γυμνές φωτογραφίες

Στην πορεία την απείλησε ότι θα έκανε κακό στην οικογένειά της αν δεν του απέστελλε γυμνές της φωτογραφίες και το κορίτσι φοβούμενο ενέδωσε.

Την απείλησε με revenge porn

Ακολούθως, το άγνωστο αυτό πρόσωπο, που ήταν ιδιαίτερα πιεστικός, της ζητούσε να του αποστείλει κι άλλες γυμνές της φωτογραφίες απειλώντας την αυτή την φορά ότι αν δεν υπάκουε θα δημοσιοποιούσε τις φωτογραφίες που του είχε ήδη αποστείλει.

Η 15χρονη, όπως είπε στους αστυνομικούς, τον μπλόκαρε και ενημέρωσε τους γονείς της και τις αρχές.

Χθες εξετάστηκαν αρμοδίως και οι γονείς της, ενώ η δικογραφία που έχει σχηματιστεί θα υποβληθεί για τα περαιτέρω στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου. Θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα παραγγελθεί η διενέργεια περαιτέρω προανάκρισης στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να εντοπιστούν τα ηλεκτρονικά ίχνη του δράστη και να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης για να λογοδοτήσει.

Πηγή: dimokratiki.gr

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share