Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022

Ο Βασίλης Τσιάρτας θέλει το ΚΚΕ εκτός νόμου: «Εδώ γιατί καθυστερούμε;» - Η προκλητική του ανάρτηση στο twitter (photo)

Ηχηρές αντιδράσεις

7 Οκτωβρίου 2022 13:53
Ο Βασίλης Τσιάρτας θέλει το ΚΚΕ εκτός νόμου: «Εδώ γιατί καθυστερούμε;» - Η προκλητική του ανάρτηση στο twitter (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αν και συνηθίζει να προκαλεί ο Βασίλης Τσιάρτας ξεπέρασε τον εαυτό του με τη σημερινή του διαδικτυακή παρέμβαση.

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής σε ανάρτησή του στο twitter ζητά ουσιαστικά να τεθεί το ΚΚΕ εκτός νόμου. Ανεβάζοντας μια φωτογραφία από δημοσίευμα στο οποίο αναφέρεται ότι το Κομμουνιστικό Κόμμα Ουκρανίας τέθηκε εκτός νόμου, ο Βασίλης Τσιάρτας αναρωτιέται γιατί καθυστερεί η αντίστοιχη απόφαση στην Ελλάδα.

Αν και υπήρξαν ηχηρές αντιδράσεις κάτω από την ανάρτησή του ο πρώην ποδοσφαιριστής, που συνηθίζει να προκαλεί με τις απόψεις του, δεν πτοήθηκε.

Δείτε την ανάρτηση του Βασίλη Τσιάρτα:

"Αηδιάζω μόνο που την βλέπω": Τσιάρτας κατά Αντετοκούνμπο επειδή τον διαφημίζουν για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821

Ο Βασίλης Τσιάρτας τα έβαλε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την επιτροπή «Greece 2021».

Ο σταρ των Μπακς βρίσκεται στην αφίσα της επιτροπής μαζί με σημαντικά πρόσωπα της χώρας και της επανάστασης, κάτι που έφερε την αντίδραση του Τσιάρτα.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο Facebook:

«Για άλλη μια φορά έρχεται αυτή η απαράδεκτη επιτροπή Greece 2021, να προσπαθήσει να αλλοιώσει τον εορτασμό των 200 χρόνων. Σέβομαι και εκτιμώ την προσπάθεια που καταβάλει ο Αντετοκούμπο στο NBA και μπράβο του. Όμως στη φωτο που βλέπετε θα έπρεπε να ήταν κάποιο απ’ τα παιδιά του /87 στο μπάσκετ, του ‘04 στο ποδόσφαιρο, του ‘05 πάλι στο μπάσκετ ή κάποιος/α Ολυμπιονίκης.

Όσο και να θέλει αυτή η Επιτροπή και η τραγική Γιάννα, δε πρόκειται να αλλάξουν οι χρυσές στιγμές του Ελληνικού αθλητισμού. Αποδεικνύεται μεγάλο το λάθος της κυβέρνησης να της αναθέσει την ευθύνη αυτή. Προσωπικά αηδιάζω και μόνο που τη βλέπω. Κάποιος να της πει της κυρα Γιάννας ότι η ιστορία έχει γράψει και δεν ξαναγράφεται».

Δείτε εδώ το ποστ:

Για άλλη μια φορά έρχεται αυτή η απαράδεκτη επιτροπή Greece 2021, να προσπαθήσει να αλλοιώσει τον εορτασμό των 200...

Δημοσιεύτηκε από Vasilis Tsiartas στις Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2021
 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share