Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Μεγάλα σκαμπανεβάσματα στον καιρό - Από το επόμενο Σαββατοκύριακο...» - Φέρνει τούμπα όλο το σκηνικό ο Τάσος Αρνιακός

Τα πάνω κάτω από την επόμενη εβδομάδα

7 Οκτωβρίου 2022 08:53
«Μεγάλα σκαμπανεβάσματα στον καιρό - Από το επόμενο Σαββατοκύριακο...» - Φέρνει τούμπα όλο το σκηνικό ο Τάσος Αρνιακός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα πάνω κάτω φαίνεται πως θα έρθουν στον καιρό, ειδικά από την νέα εβδομάδα, με τον Τάσο Αρνιακό να μας προειδοποιεί για όσα θα βρούμε μπροστά μας.

Σύμφωνα με το γνωστό μετεωρολόγο, οι συνθήκες θα είναι βελτιωμένες το Σαββατοκύριακο, αν και το Σάββατο (8/10) θα υπάρξουν ακόμη μερικές βροχές στην Κρήτη, όπως υπάρχουν και σήμερα (7/10), με τους ανέμους για την Παρασκευή να φτάνουν τα 8 μποφόρ και τη θερμοκρασία στους 26 βαθμούς στη μέγιστη τιμή.

Οι αλλαγές στον καιρό από βδομάδα

Στη διάρκεια του Σαββάτου, αλλά και την Κυριακή (9/10), ωστόσο, ο καιρός θα γίνει πιο ήπιος, οι βοριάδες θα πέσουν και ο υδράργυρος θα ανέβει στους 29 βαθμούς, με νεφώσεις μονάχα να έρχονται ανά στιγμές σε όλη την χώρα, κάτι που βλέπει και ο Γιάννης Καλλιάνος.

Στην νέα εβδομάδα, οι συνθήκες για τις περισσότερες περιοχές δε θα αλλάξουν, και δη μέχρι την Τετάρτη (12/10), όπου περιμένουμε φαινόμενα μόνο στα δυτικά και τα βόρεια της χώρας. Όσο περνούν οι μέρες, όμως, τα σκαμπανεβάσματα θα συνεχίζονται, με το επόμενο Σαββατοκύριακο να φέρνει έναν πιο φθινοπωρινό καιρό, με νοτιάδες, βροχές και άνοδο της θερμοκρασίας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share