Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η Αθήνα βρέθηκε ανάμεσα στις καλύτερες πόλεις του κόσμου

Τιμητική θέση!

7 Οκτωβρίου 2022 08:47
Η Αθήνα βρέθηκε ανάμεσα στις καλύτερες πόλεις του κόσμου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί οι απόψεις των Ελλήνων, σχετικά με το πόσο όμορφη πόλη είναι η Αθήνα να είναι διφορούμενες, ωστόσο, ακόμα και αν δεν το πιστεύετε, η πόλη μας, βρέθηκε ανάμεσα στις δέκα ομορφότερες του κόσμου, σύμφωνα με το «World of Statistics».

Με την ευκαιρία ανακάλυψε το χωριό της Αθήνας που απέχει λίγα λεπτά από το Σύνταγμα.

Συγκεκριμένα, η Αθήνα, κατακτά την 6η και άκρως τιμητική θέση στη λίστα με τις ομορφότερες πόλεις του κόσμου.

Με ποσοστό 77,5%, η πρωτεύουσα της Ελλάδας, βρίσκεται για μόνο 0,02% κάτω από τη Νέα Υόρκη.

Πρωταθλήτρια είναι η Βενετία, μία από τις πιο παραμυθένιες πόλεις του κόσμου, ενώ ακολουθούν η Ρώμη, η Βαρκελώνη, η Πράγα και η Νέα Υόρκη. Η δεκάδα ολοκληρώνεται με τη Βουδαπέστη, τη Βιέννη, το Μπορντό και το Μιλάνο.

Ειδικοί εξηγούσαν ότι η κατάταξη της Αθήνας στις 10 ομορφότερες πόλεις του κόσμου μπορεί να έχει καθοριστική επίδραση σε σημαντικούς τομείς, όπως ο τουρισμός, και κατά συνέπεια, η οικονομία, η εργασία και η καινοτομία.

Παράλληλα, υπενθυμίζεται ότι το Υπουργείο Τουρισμού, έχεις ως στόχο την προώθηση της Αθήνας ως ιδανικό προορισμό που μπορούν να επιλέξουν οι Ευρωπαίοι για το Σαββατοκύριακο τους.

Μην ξεχνάμε και την πρόσφατη καμπάνια με κεντρικό μήνυμα «greekend: End your week like a Greek» και υπογραφή το motto της επιτυχημένης κεντρικής καμπάνιας «All you want is Greece», η νέα καμπάνια του Υπουργείου και του ΕΟΤ προβάλλει την όμορφη πλευρά της ζωής στις ελληνικές πόλεις.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share